uomerlutfi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,177
fiyat güzelmiş tüm parçalar sıfırmı yoksa hepsi ikinci el mi ?Alıntıyı görüntüle
Bu sistem sizce nasıl fiyatı 16k
fiyat güzelmiş tüm parçalar sıfırmı yoksa hepsi ikinci el mi ?Alıntıyı görüntüle
Bu sistem sizce nasıl fiyatı 16k
Yanlış bilmiş abimin
Sıfır bazılarıfiyat güzelmiş tüm parçalar sıfırmı yoksa hepsi ikinci el mi ?
yani ıkıncı elden alıcaksınız. hangi parçalar tamamen sıfır kullanılmamıs yoksa hepsı kullanılmıs parcalar ama yenı alınmıs parçalar mı ?Sıfır bazıları
Yanlış bilmiş abimin
Ben Nvidia tarafı olmasını istiyorum dlss olsun
Sizin önerdiğiniz sistem nedir
Tmm okeyde dediğim gibi Nvidia olmasını tercih ederimİşlemciyi 5600 yap.![]()
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
sadece kasa için bütçen nedir dostumTmm okeyde dediğim gibi Nvidia olmasını tercih ederim
15 17 arasıbu kadar bütçelere cıkıp amd ekran kartlı bir sistem kesınlıkle önermem. nvidia nın bir cok avantajı varken bunları 1-2 bin TL için geri tepmek tamamen akılsızlık olur şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece kasa için bütçen nedir dostum
Hangi şehirde oturuyorsun ? İkinci elden atayım ben sana çok daha iyi sistem bulunur.Size çok defa (+40) kazıklanmış kişileri görmüş biri olarak söylüyorum tanıdık birinden bilgisayar alınmaz.Daha dün akşam babamın arkadaşı 5600gli sistemi 12kya satmaya çalıştı ben demesem babam alıyordu,çok var piyasada böyle.Tmm okeyde dediğim gibi Nvidia olmasını tercih ederim
Kazıklanma olayı olmazda ikinci el alırsamda garantisi devam eden bir sistem alırım diyoHangi şehirde oturuyorsun ? İkinci elden atayım ben sana çok daha iyi sistem bulunur.Size çok defa (+40) kazıklanmış kişileri görmüş biri olarak söylüyorum tanıdık birinden bilgisayar alınmaz.Daha dün akşam babamın arkadaşı 5600gli sistemi 12kya satmaya çalıştı ben demesem babam alıyordu,çok var piyasada böyle.