Bu PC nasıldır sizce

1676306658329.png

Bu özelleştirmeler ile çok daha iyi bence

Sizin önerdiğiniz sistem nedir
İşlemciyi 5600 yap.

İşlemciyi 5600 yap.
Tmm okeyde dediğim gibi Nvidia olmasını tercih ederim

bu kadar bütçelere cıkıp amd ekran kartlı bir sistem kesınlıkle önermem. nvidia nın bir cok avantajı varken bunları 1-2 bin tl için geri tepmek tamamen akılsızlık olur şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa için bütçen nedir dostum

bu kadar bütçelere cıkıp amd ekran kartlı bir sistem kesınlıkle önermem. nvidia nın bir cok avantajı varken bunları 1-2 bin TL için geri tepmek tamamen akılsızlık olur şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa için bütçen nedir dostum
15 17 arası

Hangi şehirde oturuyorsun ? İkinci elden atayım ben sana çok daha iyi sistem bulunur.Size çok defa (+40) kazıklanmış kişileri görmüş biri olarak söylüyorum tanıdık birinden bilgisayar alınmaz.Daha dün akşam babamın arkadaşı 5600gli sistemi 12kya satmaya çalıştı ben demesem babam alıyordu,çok var piyasada böyle.

Hangi şehirde oturuyorsun ? İkinci elden atayım ben sana çok daha iyi sistem bulunur.Size çok defa (+40) kazıklanmış kişileri görmüş biri olarak söylüyorum tanıdık birinden bilgisayar alınmaz.Daha dün akşam babamın arkadaşı 5600gli sistemi 12kya satmaya çalıştı ben demesem babam alıyordu,çok var piyasada böyle.
Kazıklanma olayı olmazda ikinci el alırsamda garantisi devam eden bir sistem alırım diyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,119
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri