Anakart: BIOSTAR B450MH İşlemci: RYZEN 5 1600 AF Ram: CRUCİAL BALLİSTİX 16 GB (8X2) ÇİFT MODÜL Ssd: NETAC 240GB Ekran kartı: PALİT GEFORCE GTX 1650 OC Kasa+psu: GAMEGARAJ POLLUX KASA+ GAMEGARAJ 650W 80PLUS BRONZE Monitör: AOC G2260VWQ6 75HZ 1MS Ar
Peki bu pc monitörle 10 k iyi mi?200 civarı falan ayarları tam bilmiyorum
değilPeki bu pc monitörle 10 k iyi mi?
Niye bide önerin varmi 10 k yadeğil
ikinci el öyle dandik bir sisteme o paralar verilmez zaten monitör de 75hzNiye bide önerin varmi 10 k ya
Git indirimli sistemleri kovala itopyaya falaan gir bişeyler bulursunNiye bide önerin varmi 10 k ya
leş gibi 10k ya bu pc. dün daha iyisini ikinci el birisine 8k ya topladım ayak üstüPeki bu pc monitörle 10 k iyi mi?
Ok bana toplayabilirmişin sana zahmetleş gibi 10k ya bu pc. dün daha iyisini ikinci el birisine 8k ya topladım ayak üstü
nerede yaşıyorsun bakayım hocam bir şeylerOk bana toplayabilirmişin sana zahmet
Ankarada oturuyorum o civarda konya olur aksaray olur bu 3 olur aksarayın nedeni akrabalar varnerede yaşıyorsun bakayım hocam bir şeyler
leş gibi 10k ya bu pc. dün daha iyisini ikinci el birisine 8k ya topladım ayak üstü
Abi buda varleş gibi 10k ya bu pc. dün daha iyisini ikinci el birisine 8k ya topladım ayak üstü
rgçhmfh knk sana attımya zaten dün sistemi djkgndgAnkarada oturuyorum o civarda konya olur aksaray olur bu 3 olur aksarayın nedeni akrabalar var