Hocam 2.el sorunsuz logitech c270 HD buldum ama 250 tl ye ne diyorsun mantıklımı bu fiyata almak kutusu ve faturası içindeymişne için ?
niye sen webcam fabrikasındamı çalışıyonDonanım arşivi forum platformunda webcam den anlayan birkaç kişi de olsa yokmudur acep
Çomar mısın sen ne alaka ?niye sen webcam fabrikasındamı çalışıyon
gerçekse uygunHocam 2.el sorunsuz logitech c270 HD buldum ama 250 TL ye ne diyorsun mantıklımı bu fiyata almak kutusu ve faturası içindeymiş
git dene ilkönce .sonra video kaydını at bi edit programına yaklaştır . tüm pikselleri gör. hiç bi sorunu olmadığına emin ol .bide pazarlık yap alırsın.Hocam 2.el sorunsuz logitech c270 HD buldum ama 250 TL ye ne diyorsun mantıklımı bu fiyata almak kutusu ve faturası içindeymiş
kusura bakma forum dakilere bişey dedin sandımÇomar mısın sen ne alaka ?
Mesajı düzelt.Çomar mısın sen ne alaka ?
donanimarsivi.com
estağfurullah hocamkusura bakma forum dakilere bişey dedin sandım
farklı şehirde hocam pazarlıkla 250 tl oldu zaten fotoğraflara baktımda herhangi bir sorunu yokgit dene ilkönce .sonra video kaydını at bi edit programına yaklaştır . tüm pikselleri gör. hiç bi sorunu olmadığına emin ol .bide pazarlık yap alırsın.
fotoğrafa bakarsan olmaz. gidiceksin yerine. yada o gelicek . başka şekilde alma. pixelleri sıkıntılı olabilir.estağfurullah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farklı şehirde hocam pazarlıkla 250 TL oldu zaten fotoğraflara baktımda herhangi bir sorunu yok