Neler Yeni

Bu port yok muhabbeti tam olarak ne?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Gibirnetten evin altyapısına bakayım dedim, tek bizim olduğumuz binada port yok diyor, tam olarak ne oluyor bu?
Şu anda adsl kullanıyoruz. Bir de tek dairesi kullanılan binada port yok demesi normal mi? Sonuçları bu şekilde:

Ekler

• InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    133.4 KB · Hit: 36

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Port bir giriştir, apartmanın saha dolabında veya bağlı olunan santralde boş port kalmadığında internet verilemez. @alpolojix / Leroxy
Mesaj otomatik birleştirildi:

Port bir giriştir, apartmanın saha dolabında veya bağlı olunan santralde boş port kalmadığında internet verilemez. @alpolojix / Leroxy
Turknet'in bu konuyla ilgili açıklaması da var:

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Gibirnetten evin altyapısına bakayım dedim, tek bizim olduğumuz binada port yok diyor, tam olarak ne oluyor bu?
Şu anda adsl kullanıyoruz. Bir de tek dairesi kullanılan binada port yok demesi normal mi? Sonuçları bu şekilde:
santrelde giriş kalmamış internet girişi yok diyor santrali sadece siz kullanmıyorsunuz normal yada gelmeye üşeniyorlar çözümü portlarıon bulunduğu yere araba ile girmek

sEmick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Semih BULAT
allah belasını versin bu sorunun. taşındık taşınmaz olaydık 3 aydır internet yok superbox kullanıyoruz 200tl maşallah akıyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç