Bu tür kalitesiz markalardan uzak durmak sizin yararınıza olur (everest fsp platoon psu ları alnayın artık ucuza yüksek watt veriyorsa bir iş vardır bu işin içinde hemde çoğu kişinin sistemi patlıyor bu ür psular yüzünden) bu sisteme kaliteli bir 500w alsanız fazlasıyla yeterArkadaşlar sistemim bu PSU alınır mı?
R7 240 2gb
4gb RAM
Xeon e5450 3.00ghz
Benim eski psu ısınıyor usta ve performan kaybı var baya pc de az önce oyun oynarken ekran kartının fanı birden baya ses çıkarttı geri sustu pc kapandı yeniden başlattım fani dönmüyordu 10dk sonra açtım fani flan döndü acaba psu yüzünden miBu tür kalitesiz markalardan uzak durmak sizin yararınıza olur (everest fsp platoon PSU ları alnayın artık ucuza yüksek watt veriyorsa bir iş vardır bu işin içinde hemde çoğu kişinin sistemi patlıyor bu ür psular yüzünden) bu sisteme kaliteli bir 500w alsanız fazlasıyla yeter
Linkini bulamadım Yoksa bu PSU yu 285₺ye satıyorlar![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com