- Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi o halde psu almama gerek kalmadı degil mi hocamİhtiyacınızı karşılayacaktır.
iyi o halde psu almama gerek kalmadı degil mi hocamİhtiyacınızı karşılayacaktır.
Hocam kaliteli marka demekle olmuyor.Modele bakacaksınız.Ben o fiyatı vereceksem eğer onun yerine SS COOL ZERO alırım daha iyio fiyata fsp 700watt var bildigim kadarıyla fsp kaliteli marka hangisi mantıklı olur https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-700-700-w-fiyati,1193080523.html
Hocam 3060ti/RX 6700lü sistem için biraz pahalı bir PSU gibi geldi bana.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-gp-p750gm80-750-w-fiyati,1019117456.html
Bunu al keyfine bak derim. Benim psu nun üst modeli.
hocam 3060ti veya 6700 ekran kartı o da max olmayabilirde +r5 5500 için şuan kullandığım psu yeterlimidir bakarmısınız yeterli ise psu almıcamHocam kaliteli marka demekle olmuyor.Modele bakacaksınız.Ben o fiyatı vereceksem eğer onun yerine SS COOL ZERO alırım daha iyi
Hocam 3060ti/RX 6700lü sistem için biraz pahalı bir PSU gibi geldi bana.
Yeter hocam yeter.3060ti için bilmiyorum ama 6700 için yeter bayahocam 3060ti veya 6700 ekran kartı o da max olmayabilirde +r5 5500 için şuan kullandığım psu yeterlimidir bakarmısınız yeterli ise psu almıcam
psu:https://bulk.fsp-europe.com/fsp600-60ahbc-85
3060 için yeterli olur mu hocamYeter hocam yeter.3060ti için bilmiyorum ama 6700 için yeter baya
hangi modelden bahsediyorsunuz hocamArkadaşlar sistemin en önemli parçasıni niçin görmezden geliyorsunuz. Bu markayı diğer bilindik markaların yapılan testlerinde izledim yeterlilik stabilite v.s durumlarda hep en son sırada geliyor.
Üzerine 300-400 daha koyun bilindik markalardan alın.
Bu ilan başlığındaki modelden bahsediyorum sharkonhangi modelden bahsediyorsunuz hocam
o modelden vazgectim zaten onerilmiyorduBu ilan başlığındaki modelden bahsediyorum sharkon
o modelden vazgectim zaten onerilmiyordu
Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.698,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu model nasıl başarılı mıdır
marka model nasıl kaliteli başarılı bir model midir hocam ona göre alım yapıcam ilerde başımız ağrımasınPaylaşım sahibinede önerim. Eğer ilerleyen zamanlarda 4 bin serisi v.s takibi okucaksa ilerleyen zamanlarda elden çıkarmayacaksan kasayı 750w iyi olur. Suanda fazla gelse bile ilerleyen zamanlarda iyi mi? almışım dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda sharkonun farkli rengi.o modelden vazgectim zaten onerilmiyordu
Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.698,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu model nasıl başarılı mıdır
aynı fiyat 750 watt daha mantıklı değil mi senin dedigin model daha mı kaliteli ayriyetden 750wattlık model kalitesi nasıl kötü mü ona göre alım yapıcamBuda sharkonun farkli rengi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu alabilirsin 650w onları alicagina