Neler Yeni

Yardım BU PSU KALİTELİ Mİ???

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Kürşat
aynı fiyat 750 watt daha mantıklı değil mi senin dedigin model daha mı kaliteli ayriyetden 750wattlık model kalitesi nasıl kötü mü ona göre alım yapıcam
Dostum senin bütçe ne ? Söyle ben sana önereyim kötü modellere yöneliyorsun.

MYSTIC

80+ Silver
Buda sharkonun farkli rengi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alabilirsin 650w onları alicagina

Dediğim gibi biraz bütçeyi arttirirsan itopyada 650w buda olabilir.
Nzxtyi almak yerine SS COOL ZERO 750W çok daha iyi bir tercih olur.

3060 için yeterli olur mu hocam
Olur

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Kürşat
şuan bütçem yoka ama minimum 650watt kaliteli bir şey arıyorum ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için
Tamam bütçen oluştuğunda sistemin özelliklerini söyleyerek konu açıp beni pingleyebilirsin. Güncel fiyatlara, kampanyalara göre değerlendirmek daha doğru olur.

Okan91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Okan Öztürk
aynı fiyat 750 watt daha mantıklı değil mi senin dedigin model daha mı kaliteli ayriyetden 750wattlık model kalitesi nasıl kötü mü ona göre alım yapıcam
Ben sana en düşük modeli yazdım. 650de ederi günümüz 1000-1100 lira
Yani 750w kalitesiz alicagina 650w kaliteli alanliyorum seni az bütçeyle kapatmak istiyorsun. Ama daha sonra dediğim gibi benim için sistemde en önemli parçalardan birisi. Aldıktan sonra bir olumsuzluk olsa garanti ile uğraş oldu olmadı geri farklı modele geçeyim bunu satayım desen çöp fiyatlara gider en iyisimi iyi bir tane al keyfine bak. Adata, Asus, nzxt, Corsair, thermaltake, gibi markalardan alırsan daha sonra satayim dersen elinden çabuk çıkar. Ayrıca ben senin yerinde olsam sıfır bunlara bu paraları vermem. Gider bir kaç aylık ikinci el ürünlere veya adam almış kullanmamış paketinde duruyor bilindik markaların ürünlerini daha uyguna alirim. Son olarak gamın gecesinde mutlaka işe yarar bir şeyler çıkıyor iraya da bak acelesi yoksa. Ama dediğim gibi aercol sharkon vs markalardan uzak dur. Sorunumu yaşarım dersen diğer kaliteli markalarda %-5-10 problem yaşama ihtimali varsa bu alt markalarda %30-40 var.

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar
Tamam bütçen oluştuğunda sistemin özelliklerini söyleyerek konu açıp beni pingleyebilirsin. Güncel fiyatlara, kampanyalara göre değerlendirmek daha doğru olur.
hocam siz şuan ki şartlara göre önerinizi yaparsanız daha iyi olur benim için aklımda bir model olur en azından

Okan91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Okan Öztürk
Nzxtyi almak yerine SS COOL ZERO 750W çok daha iyi bir tercih olur.

Olur
Hocam daha önce yazdım sharkon yapılan testlerde hep sıralamada en sonda yer alıyor. Nzxt bronz ve 650 olduğunda oneriyorsan sharksonu ama kalite bakımından sharkondan çok daha kaliteli bir psu

MYSTIC

80+ Silver
Hocam daha önce yazdım sharkon yapılan testlerde hep sıralamada en sonda yer alıyor. Nzxt bronz ve 650 olduğunda oneriyorsan sharksonu ama kalite bakımından sharkondan çok daha kaliteli bir psu
Hocam kaç kere diyeceğim bilmiyorum ama marka muamelesi yapmayın.Yok Sharkoon bu Sharkoon şu,nzxt geçiyor.Sharkoon Gold zero ile karşılaştırırsan geçer tabii.Nzxt c650den çok çok daha iyi bir PSU cool zero.High powerin da abidik gubidik psulari var düşük fiyata.Simdi high Power yapılan testlerde hep en altta mı?
Tekrar edeceğim;NZXT, Sharkoondan daha iyi bir PSU markası olabilir AMA Sharkoon SS Cool Zero,NZXT C650den daha iyi.Umarim anlamışsındır.

Oh be sonunda yardım çağrısı geldi.
(Gerçekten süper kahraman çağırma olayına döndü bu iş 😀.Nerde PSU tartışması,ordada@ofBeautyandRage 😁)

Can...

80+ Platinum
bu psu kaliteli midir ekran kartı max 3060ti veya rx 6700 kullanıcam işlemcide r5 5500
şuan kullandıgığım kasa phanteks p400a beyaz rgb olan model kullandıgım ekipmanlara uyumlumudur

Alınmaz Trendyol satıyorsa hiç alınmaz Trendyol dan teknolojik biseyle almamaya çalışın rezaletler destekte çoğu kişi şikayetçi Trendyol dan teknolojik ürünlerikonusunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
bu psu kaliteli midir ekran kartı max 3060ti veya rx 6700 kullanıcam işlemcide r5 5500
şuan kullandıgığım kasa phanteks p400a beyaz rgb olan model kullandıgım ekipmanlara uyumlumudur

Kardeşim sana şöyle bomba gibi bir psu önereyim

omrglylr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Gülaylar

MYSTIC

80+ Silver
Top Bottom