TahinPekmez
80+ Silver
bune şimdi lütfen düzeltelimAllah'a gidiyor
bune şimdi lütfen düzeltelimAllah'a gidiyor
Kusura bakma hacı abi Allah'a emanet diyecektimbune şimdi lütfen düzeltelim
İnş bir yerimde patlamazHocam 500w altı almayayım yani anladım sağol. en kötü 2. El bulamazsam maalesef ucuza kapatacağım dandirik bir markadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen düşük ayarda oynayınca FPS gg
Eyvallah hocam değerlendireceğim bunlar sağolKusura bakma hacı abi Allah'a emanet diyecektim
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
High Power 500 Watt Bilgisayar Güç Kaynağı. - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1064889730
High Power 500 Watt Bilgisayar Güç Kaynağı. - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Güç Kaynağı - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1064977065
High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Güç Kaynağı - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Modeller biraz karışık ama high Power tokatlar aercollu
Normalde hakiki model 600w 1200 lira falan bunlarda iyidir ama yinede bı araştırİnş bir yerimde patlamaz
Eyvallah hocam değerlendireceğim bunlar sağol
İyiymiş sağol hocam bende bu konuyu açarken bu söylediğim psu dan ümitliydim ama markası bile yokmuşNormalde hakiki model 600w 1200 lira falan bunlarda iyidir ama yinede bı araştır
Hocam bunu buldum ayrı olarak. son kez sorayım da rahatsız etmeyeyim daha fazlahttps://www.hepsiburada.com/aerocoo...-ae-vxp500-p-HBV00000GU3RV?magaza=Hepsiburada bunu tavsiye edebilirim hocam bu psuya güvenirim
hocam dediğim gibi no name psuları tavsiye etmiyorum ayrıca aeerocool çok daha iyidirİyiymiş sağol hocam bende bu konuyu açarken bu söylediğim psu dan ümitliydim ama markası bile yokmuş
Hocam bunu buldum ayrı olarak. son kez sorayım da rahatsız etmeyeyim daha fazla
Anladım hocam teşekkür ederim yardım ettiğin için. iyi akşamlarhocam dediğim gibi no name psuları tavsiye etmiyorum ayrıca aeerocool çok daha iyidir
iyi akşamlar hocamAnladım hocam teşekkür ederim yardım ettiğin için. iyi akşamlar
CPU zatn upgrade edeceğim de hocam psu ben noname kullanıyorum 10 yıldır hiçbir sıkıntı çıkarmadı o yüzden diyorum noname yine alsam bu kadar şanlı olur muyum. Hatta şu andaki psu 200w AMD Radeon HD 7040 kart var ayriyetten dediğim gibi hiç sıkıntı çıkarmadıHocam yerinde olsaydım psuyu 2.el alırdım artan paraylada cpu upgrade miss
Hocam bende 500w platoonda rx580 ryzen sistem aktif olarak kullanıyorum bana mısın demiyor, artık bilemiyorum hocam 2.el kaliteli bişeyde bakabilirsinCPU zatn upgrade edeceğim de hocam psu ben noname kullanıyorum 10 yıldır hiçbir sıkıntı çıkarmadı o yüzden diyorum noname yine alsam bu kadar şanlı olur muyum. Hatta şu andaki psu 200w AMD Radeon HD 7040 kart var ayriyetten dediğim gibi hiç sıkıntı çıkarmadı
Riske atmaya gerek yok ustaCPU zatn upgrade edeceğim de hocam psu ben noname kullanıyorum 10 yıldır hiçbir sıkıntı çıkarmadı o yüzden diyorum noname yine alsam bu kadar şanlı olur muyum. Hatta şu andaki psu 200w AMD Radeon HD 7040 kart var ayriyetten dediğim gibi hiç sıkıntı çıkarmadı