Yetmez az arttır bunu al.
Merakımdan soruyorum bu PSU yeni mi çıktı? Çünkü ben PSU tavsiyesi istediğimde herkes imzaki PSU'yu önermişti.Yetmez az arttır bunu al.
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Max 230W diye gördüm amaNeyin TDP`si? RX 590 mı? Normal aga. AMD kart.
Pek bilgim yok. HV PRO çok güzel varsa onu alın.Merakımdan soruyorum bu PSU yeni mi çıktı? Çünkü ben PSU tavsiyesi istediğimde herkes imzaki PSU'yu önermişti.
HV550 PRO Daha iyi.O stoğu bitince önerildi.Merakımdan soruyorum bu PSU yeni mi çıktı? Çünkü ben PSU tavsiyesi istediğimde herkes imzaki PSU'yu önermişti.
HV550 PRO Daha iyi.O stoğu bitince önerildi.
Teşekkürler cevaplar için. Bide birisi HV PRO patladı diye konu açınca baya bi korkmuştumPek bilgim yok. HV PRO çok güzel varsa onu alın.
Öyle bir konumu var ? linkini atabilir misin ?Teşekkürler cevaplar için. Bide birisi HV PRO patladı diye konu açınca baya bi korkmuştum