3514 TL Arctic Liquid Freezer III 420mm İşlemci Sıvı Soğutucu

2-3 ay önce 420 II argb aldım. Sonra bütçem olmaması daha sonrasında ise istediğim kasanın stokta olmaması yüzünden ürün kenarda yatıyor. 3700₺ almıştım. Geçen ay jumbom'da daha uyguna satıldı üstelik. Bu ürün argb değil ışık takıntısı olanlar varsa fakat performans olarak II modelinden daha iyi hem cpu daha iyi soğutuyor hem de üzerindeki fan sayesinde vrm soğutucularını belirgin şekilde soğutuyor. Deepcool Morheus ya da CH780 alacaksanız alın bir daha soğutucu derdiniz olmaz 10 sene boyunca.

Deepcool LT720 var. Ryzen 7950x i tam yükte (prime 95 avx512/avx2/avx) termal limite dayandırmayacak (95c) bir soğutucu var mıdır acaba? Nedense 95 dereceye gelip kilitleme huyu var ya bu ryzenların, termal limite dayanınca sanki tam performans alamıyor muşuz gibi bir his var.

ne olur ne olmaz diye Rajintek Zofos Ultra kasasını aldım ilk piyasaya çıktığında iyki almışım 280mm arctic kullanıyorum ufacık kaldı kasada 420mm şart :D

1728340906000.png

Bedava.

420mm sokacak kasa bulursak 😂... Kasalar gitgide küçülüyor sanki. 360mm zaten çoğu kasada tavana sığmıyor. Öne koyayım desen ekran kartın biraz iri ise ona çarpıyor. Full tower kasa aşağısı hayatta kurtarmaz matx anakart bile alsan. Yani demem o ki fiyat güzel ancak kullanım yeri sıkıntı. Buna gerek duyacak işlemci ve sığdırabileceğin kasa açısından...
hocam kasanin üst tarafında ki filtreyi söküyosun, soğutucu yu üst tarafa klipsler ile sabitliyosun misss :D

hocam kasanin üst tarafında ki filtreyi söküyosun, soğutucu yu üst tarafa klipsler ile sabitliyosun misss :D
Bundan sonra full tower aşağısı kasa almam zaten. Bit kadar aralıkta çalışmak bana göre değil. Çinli miyim ben arkadaş, amele eli var bende. Ekran kartları gitgide büyürken kasaların küçük kalması da ayrı bir muamma.

fiyatta indirim yok. Teknobiyotikte aynı ürün 3598 tl

güzel indirim de nereye takacaz kasa güccük

sunu sugcak kasalar en az 5 k felan

Geri