helpyardımplz
80+ Silver
Bence gayet güzel. Zaten rakı masasına klasik rakı mezelerini koyacaksın en fazla.
Anti-haram bilgisayar.aaa hatırlıyom seni PC kasanın üstünde rakı masası kurdum PC bozuldu diye konu açmıştım
atılırmı üstünde zaten zarardayım bilgisyardan buda çökmesinfiyat için bir şey diyemem çünkü bilgim yok ama sade ve güzel
dertlerimizde sığmazÇalışma masası yazıyor. Rakı masası yazmıyor. O masaya da mezeler sığmaz, bir den fazla kişi oturamaz. Çok küçük.
Birinci sayfadaki arkadaşın dediği gibi birazcık daha büyük bir şey alsan iyi olur. Bu arada pc yi bozduğun konuyu atabilir misin ?atılırmı üstünde zaten zarardayım bilgisyardan buda çökmesin
kapandı galiba hemde baya oldu o konudan ve olaydanBirinci sayfadaki arkadaşın dediği gibi birazcık daha büyük bir şey alsan iyi olur. Bu arada PC yi bozduğun konuyu atabilir misin ?
benim işdlsaişdçskaöldşiasdkösaşi.dslaö işcO sen miydin ya? Ne gülmüştük o konuya...
karıya götürünce düzeldine oldu o PC ye konu açmıştın baya sohbet dönmüştü ama sonunu bilmiyorum
ASĞŞÇLĞKEDŞİASDKJSALŞDSKAŞDSAQkarıya götürünce düzeldi
merhabalar kasanın üzerinde rakı masası kurduğum için PC gitti onun yerine bir masa aldım bu masa nasıldır https://www.gittigidiyor.com/ev-bah...i-bilgisayar-masasi-atlantikcam_pdp_580232504
ttrolmü yapmaya çalışıyorsun yoksa ciddimisin asdsadadsaBime bitane gelirse gaming için gelmişti bulursan kaçırma derim
Daha yeni jeton kusura bakmattrolmü yapmaya çalışıyorsun yoksa ciddimisin asdsadadsa
yok ya şimdi anladım bende kusura sen bakma reis ben onu almaya yeltendim ama bir youtube den bakayım dedim bir baktım monitörü koymaya masanın üzerinde yer yok sadadadsadaklişdjsalşdsadlDaha yeni jeton kusura bakma