Neler Yeni

Bu ram amd ile çalışır mı ?

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
Merhabalar 2 tane 8x2 16 gb ram almıştım hepsiburada dan bir tanesi bozuk çıktı gönderdim para iadesi yaptılar hemen aynısını yeniden hepsiburada dan aldım fakat ilk aldığım ürün gelmedi sanki üstünde intel çıkartması var benim işlemcim amd fakat önceki aldığım ram in üzerinde ne amd ne intel hiçbir marka yazmıyordu yardımcı olabilir misiniz ?

Ekler

• IMG_2864.JPG
    IMG_2864.JPG
    1.2 MB · Hit: 40
  • IMG_2865.JPG
    IMG_2865.JPG
    1.4 MB · Hit: 41

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Merhabalar 2 tane 8x2 16 gb ram almıştım hepsiburada dan bir tanesi bozuk çıktı gönderdim para iadesi yaptılar hemen aynısını yeniden hepsiburada dan aldım fakat ilk aldığım ürün gelmedi sanki üstünde intel çıkartması var benim işlemcim amd fakat önceki aldığım ram in üzerinde ne amd ne intel hiçbir marka yazmıyordu yardımcı olabilir misiniz ?
Sıkıntı değil. Ddr4 olursa her ddr4 anakartta çalıştırırsın.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bir sorun olmaz

Top Bottom