Bu ram ne kadar eder?

Hermitus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
748
Merhaba arkadaşlar elimde şöyle bir ram var özellikleri alttaki fotoğrafta var yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. ben bunu satıp 8x2 rame geçmek istiyorum elimdeki ram ne kadar eder? bunu sattıktan sonra 8x2'ye geçmem için üste ne kadar para koymam lazım?

Ekler

• ram.png
    ram.png
    16.3 KB · Hit: 88
  • ram1.png
    ram1.png
    29.8 KB · Hit: 82
Merhaba arkadaşlar elimde şöyle bir ram var özellikleri alttaki fotoğrafta var yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. ben bunu satıp 8x2 rame geçmek istiyorum elimdeki ram ne kadar eder? bunu sattıktan sonra 8x2'ye geçmem için üste ne kadar para koymam lazım?
200-300 belki

hocam neden bu kadar düşük eder ki? o zaman bunu satmak yerine 16 gb daha alıp takmam daha mantıklı olur değil mi?
Post automatically merged:

Bu arada görev yöneticisinde 2933 mhz yazıyor.
o zaman 400-500 felan 2 sene kullanmışsın ztn

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
o zaman 400-500 felan 2 sene kullanmışsın ztn
Götten sallayıp durmasan mı acaba :D Adama yanlış bilgi verip duruyorsun soruncada onuda değiştiriyorsun.

Benzer ramlari sahibindende arat ve ona göre fiyat belirle

Götten sallayıp durmasan mı acaba :D Adama yanlış bilgi verip duruyorsun soruncada onuda değiştiriyorsun.

Benzer ramlari sahibindende arat ve ona göre fiyat belirle
adam görev yöneticisindeki mhz değerini sonra söyledi bende ona göre yine fiyat söyledim boş konuşmazsanız sevinirim

adam görev yöneticisindeki mhz değerini sonra söyledi bende ona göre yine fiyat söyledim boş konuşmazsanız sevinirim
Yöneticide 2933 görünmesinin sebebi benim anakartımın 2933 desteklemesi normalde ramler 3200 mhz.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ulan wqkeqekwadasdaksa mhz si düşük olsa bile 200-300 etmez. 1 kerede yaptığınızın yanlış olduğunu kabul edin ve götten sayılar sallamayın.

Ulan wqkeqekwadasdaksa mhz si düşük olsa bile 200-300 etmez. 1 kerede yaptığınızın yanlış olduğunu kabul edin ve götten sayılar sallamayın.
@Mehmet Yılmaz

sonra yeni fiyat verdim. internet explorer kullanıyosun galiba

Ulan ben ne diyorum? Başta yanlış fiyat verdiğini söylemiyormuyum? Birde reportluyorsun max genshin player zekası ya resmen. Hem anlamaktan yoksun hem aldığı veriyi işlemekten.
Burda insanca konuş normalde böyle konuşabilecen mi burası Instagrama Facebook a benzemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,941
Üyeler
191,007
Son üye
ibrahimhemza
Geri