Neler Yeni

Çözüldü✓ BU RAMLARI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Bütçe
5000
Arkadaşlar selamın aleyküm. Anakartım Asus ROG strix b650e-f ve uyumluluk listesinde en iyi bu Ram i bulabildim. Corsair olması hoşuma gitti çünkü güvendiğim bir markadır kendisi. Tr de benim aradığım kodlu yok galiba o yüzden Amazon da buldum hem tr fiyatından daha düşük. Şimdi size sorum şu eğer ben bunu alırsam gümrükte bir sorun yaşar mıyım?

mesutksny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mesut Mustafa Kasney
Hocam ram ramdir çok fazla bir şey değişeceğini zannetmiyorum daha ucuz bir alternatif varya ucuz olanı almanızı tavsiye ederim eğer net olarak bunu alıcaksanız şunu söyleyebilirim ki gümrük polisleri hiç iyi olmuyorlar bazı yerlerini açıp kırabilirler türkiyede bir alternatifi varsa alabilirsiniz birde gümrükle uğraşmazsınız

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ram ramdir çok fazla bir şey değişeceğini zannetmiyorum daha ucuz bir alternatif varya ucuz olanı almanızı tavsiye ederim eğer net olarak bunu alıcaksanız şunu söyleyebilirim ki gümrük polisleri hiç iyi olmuyorlar bazı yerlerini açıp kırabilirler türkiyede bir alternatifi varsa alabilirsiniz birde gümrükle uğraşmazsınız
Türkiye'de hep xmp destekli olanları var Expo destekli yok. Sistemin son parçası ve adam gibi bir şey olsun istiyorum. Korkum kırılmasından falan değil de fiyatta bir süpriz görmekte 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım 1 hafta önce monitör aldı içinden salatalık çıktı :)
Amazon Germany satıcısından öyle bir şey yaşansa dünya yıkılır kanka 😂

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Arkadaşlar selamın aleyküm. Anakartım Asus ROG strix b650e-f ve uyumluluk listesinde en iyi bu Ram i bulabildim. Corsair olması hoşuma gitti çünkü güvendiğim bir markadır kendisi. Tr de benim aradığım kodlu yok galiba o yüzden Amazon da buldum hem tr fiyatından daha düşük. Şimdi size sorum şu eğer ben bunu alırsam gümrükte bir sorun yaşar mıyım?

3k ya patriot viper 6000mhz cl16 alın Expo var ya da 3500 verip 7000mhz cl32 olanını alın 👍

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
3k ya patriot viper 6000mhz cl16 alın Expo var ya da 3500 verip 7000mhz cl32 olanını alın 👍
Link atar mısın. 6000 MHz üstü çok istemiyorum çünkü şu an tam uyumlu çalışmıyorlar galiba en azından ben araştırmalarım sonucu o kanıya vardım

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Kardeşim çok teşekkür ederim ama bu C kodlu olanlar Intel xmp destekli bana Expo lazım ve Corsair düşünüyorum. Benim merak ettiğim şey şu attığım linktekini alırsam gümrükte fiyatta değişiklik olur mu
Dostum Expo destekli zaten bu ram da bende AMD kullanıyorum Expo açık

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Dostum Expo destekli zaten bu ram da bende AMD kullanıyorum Expo açık
Tamamdır kardeşim teşekkür ederim ama bu markayı almayacağım. Benim attığım da gümrükte bir sıkıntı olur mu bu konuda bilgin var ise yorumunu bekliyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Tamamdır kardeşim teşekkür ederim ama bu markayı almayacağım. Benim attığım da gümrükte bir sıkıntı olur mu bu konuda bilgin var ise yorumunu bekliyorum
Bilgim yok ama bu marka çok iyi 👍 Gine de siz bilirsiniz

heraishere

80+ Bronze
Hocam güncel kur ile 150 Euro bedeli aşmayanlar ve ürün adeti belirli adeti geçmeyen ürünlerde herhangi bir gümrük ücreti çıkmaz. Yine de her ihtimale karşın Amazon tr müşteri hizmetlerine bağlanıp yurt dışından alacağın ürünün linkini at ve gümrükte herhangi bir sorun yaşayabilir misin diye sor? Yrıyeten gümeükte takılması durumunda iade konusunda nasıl bir yol izleniyor bunu da öğren.

Ben de sürekli alışveriş yapıyorum 2023'te yaklaşık 2000 dolarlık ürünüm gümrükte takıldı ve benden istenen vergi absür bir rakamdı. 2000 dolarlık ürün için yaklaşık 4000 dolar vergi çıktı. Ürün fiyatı yklaşık 150 Euro ben sizin yerinizde olsam riske atmazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,618
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom