Bu ramler hakkında ne düşünüyorsunuz?

morkkoc

80+
Reaksiyon skoru
27
Bu ramler sizce nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 1600af b450m s2h rx580 sisteme aldım.

3000 mhz bence güzel ramler alınır gibi :)

Bu ramler sizce nasıl?

Bu ramler varya kara cumada ikisi 350 TL'ye düşmüştü yani anlayacağın bedavaya ama şan fiyatı çok tuzlu geldi bak bence incehesap gamin gecesinde 250tl oluyor ramler t forcenin 3000mhz leri 2 tane alabilirsin toplam 500tlye daha iyi bi markaya

Hyperx dururken kolay kolay tercih etmem. Ancak kampanyadan yakalarsan al derim. Bir hyperx olmasada güzeller.

Hyperx çok yoktu piyasada. Olanın da tanesi 350₺ civarında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ramler varya kara cumada ikisi 350 TL'ye düşmüştü yani anlayacağın bedavaya ama şan fiyatı çok tuzlu geldi bak bence incehesap gamin gecesinde 250tl oluyor ramler t forcenin 3000mhz leri 2 tane alabilirsin toplam 500tlye daha iyi bi markaya

Geldiği gibi iade mi etsem acaba? Bu arada 350₺ ye ikisi kara cumada ve dolar kuru baya eskiyi söylüyorsun kıyaslama örneğin yanlış.

Son düzenleme:
Geldiği gibi iade mi etsem acaba?

Bence şansın varken et bak bugün cuma akşam 8 i bekle kesinlikle ramlerde indirim olacak daha iyi bir marka daha iyi ramler sen bilirsin aklına girmiş gibiyim şu an ama böylesi daha iyi olur senin için

Bu ramler sizce nasıl?

İtopyadan aldığım sistemde aynı ramler var gayet fazlasıyla memnunum ve overclock yapmasını çok iyi bilen birini tanıyorsan seni geride bırakıcak bi ram değil- 3000'den-3466 mhzye kadar gram problem olmadan çıkabiliyor ama dedigim gibi lütfen profesyonele yaptır

Hepsiburada da indirim var ram için. İdeal bir kart almışsın, makul. Yapabilirsen iade edip yarın ki fırsatlara göz at İncehesap için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,011
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri