Çözüldü✓ Bu Ryzen 7800x3d orijinal mi?

Reaksiyon skoru
6
Vatandan aldığım işlemci elime ulaştı ama internetteki fotoğraflarından biraz farklı duruyor sistemim toplu olmadığı için test edemiyorum.
Üst kısımlarındaki kapasitörler yok benimkinde internetteki görsellerde var yanyana ikisininde görselini ekliyorum.

Ekler

• IMG_1545.webp
    IMG_1545.webp
    810.2 KB · Hit: 36
  • IMG_1546.webp
    IMG_1546.webp
    55 KB · Hit: 32
Vatandan aldığım işlemci elime ulaştı ama internetteki fotoğraflarından biraz farklı duruyor sistemim toplu olmadığı için test edemiyorum.
Üst kısımlarındaki kapasitörler yok benimkinde internetteki görsellerde var yanyana ikisininde görselini ekliyorum.
Orijinal kirve üretim yerine göre değişiyor hiçbir fark yok zaten sağdaki resimdeki üst tarafın bileşenleri sahte görüntü için ekleniyor

Bende sipariş verdim daha kutusunu açmadıgim için bakamadım ama birinde yapılış yeri farklı

İşlemcinin sahtesi kolay kolay olmaz özellikle vatan gibi yerlerde. Stres testi yapın slikon kalitesini görelim

Orijinal kirve üretim yerine göre değişiyor hiçbir fark yok zaten sağdaki resimdeki üst tarafın bileşenleri sahte görüntü için ekleniyor
Alıntıyı görüntüle
sahte değil üretim yeri farklı
İşlemcinin sahtesi kolay kolay olmaz özellikle vatan gibi yerlerde. Stres testi yapın slikon kalitesini görelim
üretim yeri farkı var sahte değil
Yanıtlarınız için teşekkür ederim
Sistemi kurunca stres testi yapacağım

Biraz önce kargom geldi banada böyle geldi aynısını desteğe sormuştum, normalmiş :)

Geri