Bf1 oynuyordum bir baktım bu saat olmuş. Zaten sunucu da çöktü ...Bu saatlere kadar hatta 5-6 ya kadar uyumayanlar ne yapıyorsunuz? ben şahsen öyle sosyal medyada dolanıyorum uykum gelmediği için.
FUll pc basındayım kanka cogu kisi oyledir cs raft vali fln iste arkadaslar 2 ye kadsr anca kalıyor sonra tek takiliyomBu saatlere kadar hatta 5-6 ya kadar uyumayanlar ne yapıyorsunuz? ben şahsen öyle sosyal medyada dolanıyorum uykum gelmediği için.
Araştırma yapıyorum + Yayın izliyorum + Bennelord oynuyorum (1 haftadır) + Foruma bakıyorumBu saatlere kadar hatta 5-6 ya kadar uyumayanlar ne yapıyorsunuz? ben şahsen öyle sosyal medyada dolanıyorum uykum gelmediği için.
İyi yapıyosun. gece yemek yemek iyi bişey değil zaten.Benzer şeyler yapıyoruz aslında ama ben yemek yemiyorum.
yok hocam sizle alakalı muhtemelenÇalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyla alakasız ama sizde de internet kapalı mı? Vpn siz ne superonlineden ne de mobil veriden çoğu uygulamaya girmiyor chrome bile kapalı.
evet öyle bende 1.30-2 den sonra telefona bakıyorumFUll pc basındayım kanka cogu kisi oyledir cs raft vali fln iste arkadaslar 2 ye kadsr anca kalıyor sonra tek takiliyom