Neler Yeni

BU SATICIDAN SAKIN AMA SAKIN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Evet önce ki konum kilitlenmişti biraz sinirliydim tekrar bu konu hakkında konuşmaya devam edelim.

Kendisi dolandırıcıdır csgo hesabı almıştım kısa süre içinde 2-3 haftada hesap benden alındı.
Ve bana iftira atıp hesabı banlatmışsınız diyor. hesabı banlatsam neden hesabın ismi değişir ve banlatmadım da

Ve hesabın steam idsını ve linki değiştirmiş sakın ama sakın alışveriş yapmayın para tuzagı benim param gitti sizin paranız gitmesin.

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda aklı başında kimse online oyun hesabı almaz zaten sizinde uzatmanıza gerek yok hesap alıp dolandırılmayan kimse yok
Evet biliyorum böyle sitelerde alışveriş yapılmaz. Ben diğer insanlara öncülük ediyorum onlarda benim gibi hata yapıp almasın diye

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyse, sağlık olsun. Öyle aman aman bir meblağ değilmiş. Bir daha hesap alım - satım gibi riskli işlere girmezsiniz olur biter.
Sinirlendiğim tek nokta şu, hiç bir şey yapmama rağmen satıcının bana ''HESABI BANLATTIN'' diye iftira atması gerçekten monitore kafa atasım geliyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Neyse, sağlık olsun. Öyle aman aman bir meblağ değilmiş. Bir daha hesap alım - satım gibi riskli işlere girmezsiniz olur biter.
bence 150 biraz fazla olmuş gibi

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Umarım 1-2 yıl sonra geri almaz :D
Kafasına esip hesabı geri alanları çok gördüm
Online oyun almam zaten pahalı olan oyunları single ise tanıdığım yerden 15 20 TL'ye alıp aylarca oynuyorm hesap giderse geride veriyorlar 😆

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom