G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Bios ile alakası yok o sıfırlamanınDriverlar peki? BIOS güncel kalır herhalde güncellemiştim de ekran kartı falan
Neden gitmesin?gidiyordur galiba
Peki sizce hocam silemediğim dosyaları falan silmek ve PC'yi 0 gibi yapmak için mantıklı bir şey olur mu?Karşınıza bir seçim ekranı çıkarır, saklamak istediğiniz dosyaları seçersiniz. Seçtikten sonra sıfırlama ekranı gelir. Ve sistem sıfırlanır.
Bence format en mantıklısı bu sıfırlama sorun çıkarabiliyor birde format atmaya neden üşeniyorsun ki ? 30dk bile sürmeyebilirPeki sizce hocam silemediğim dosyaları falan silmek ve 0 gibi yapmak için mantıklı bir şey olur mu?
yok hocam üşenmekten ziyade yapılması zor geliyor. Hem sorun oluyorsa hiç yapmamak da bir seçim olabilir.Bence format en mantıklısı bu sıfırlama sorun çıkarabiliyor birde format atmaya neden üşeniyorsun ki ? 30dk bile sürmeyebilir
Speccy uygulamasından dosyalar vardı hocam mesela onları açık gösteriyordu silemiyorum ve kapatamıyorum da.Silinmeyen dosya derken? Ben silinmeyen dosyaları silmek için Wise Force Deleter yazılımını tavsiye ediyorum.
Download Wise Force Deleter
Evet eski laptopumda doğru gibiydi sıcaklıklar ama bu pc de işlemcimi 206 derece gösterince sileyim dedim o da olmadı. O zaman önce silmeyi deneyeyim.Speeccy, CCleaner'a ait. olan. Ve hatalı sonuçlar gösteren bir yazılım.
Wise Force Deleter ile dosyalarını silebileceğinizi düşünüyorum. Eğer Wise Force Deleter ile silebildiyseniz belirtin.