Bu şekilde hesap açabilirmiyim

Reaksiyon skoru
2
Reisler 2006 doğumluyum 16 yaşındayım bankadan kendime ait kart çıkarmıştım 1 yıl oluyor neredeyse normalde 18 yaşından küçük şekilde çıkarıldığında para gönderim felan yapılamıyor babamla gittiğim için hesap üzerinden istediğim her şey açık erişebiliyorum gönderebiliyor dolar felan alabiliyorum kripto hesabı açmak istiyorum kendi adıma banka hesabı olduğu ve parada gönderebildiğim için açabilirmiyim ne yapmalıyım bazı yerlerde binance globale 18 yaş altı kayıt olunuyor olduğunu gördüm yapabilirmiyim yol gösterin lütfen.

binance türkiye üyelik sözleşmesine göre
3.5.2. Bu sözleşme ile 18 yaşından büyük ve fiil ehliyetine sahip olduğunuzu beyan ve taahhüt etmektesiniz. Binance Türkiye tarafından herhangi bir şekilde veya sebeple sizin 18 yaşından küçük olduğunuzun, hesabınızın 18 yaşından küçük birisi tarafından kullanıldığının veya fiil ehliyetinizin olmadığının tespit edilmesi veya bu hususlarda Binance Türkiye’de makul şüphe oluşması halinde Binance Türkiye tek taraflı takdir yetkisi çerçevesinde sözleşmeyi feshetme veya işlemlere devam etmeme, hesabınızı engelleme/askıya alma gibi gerekli ve uygun tedbirleri alma hakkına sahiptir.

Geri