Mahir Ertuğrul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,066
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hadi senin için Konyasporuda ekliyorum anketeDaha çok maç var, Konyaspor Şampiyonluğa yakın![]()
Hadi senin için Konyasporuda ekliyorum anketeDaha çok maç var, Konyaspor Şampiyonluğa yakın![]()
Belki de GS'nin şampiyon olacağını düşünen kişi sayısı daha fazladırGS neden BJK'den daha fazla?
Mantıklı.Belki de GS'nin şampiyon olacağını düşünen kişi sayısı daha fazladır![]()
XxX fener ve haktan gelmesin .dHıı, onu şu an aktif olmayan ama gelince sağlam kavga çıkaracak fanatiklere anlat.
kralsın, şaka bir yana düşmeyelim yeter. BJK olur gibi.Hadi senin için Konyasporuda ekliyorum ankete![]()
Aga beBURSASPOR NEREDE?!
Lan biz ptt düşmüştükPardon
![]()
BJK lider değil mi? Onun daha fazla olması lazım değil mi?Derken ?
Fenerbahçeliler işaretlemiş işte. Mesut geldi diye Beşiktaşlı adam gidipte Feneri seçecek değil ya. Bu arada insan tuttuğu takımın şampiyon olmasını neden istemesinkiİyi ki bi mesut geldi çoğu kişi fener demiş bu sene BEŞİKTAŞ şampiyon.
Gören Fenerli sayısı daha fazla belkiBJK lider değil mi? Onun daha fazla olması lazım değil mi?
Her şey puan değildir yeğen.BJK lider değil mi? Onun daha fazla olması lazım değil mi?