bu şeylerin anlamı ne yardım

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,541

kendine kendine kurulmuşlar önceki sefer sahte bir avast kurmuşlardı
şimdide ilk resimdeki şeyi
pcyi açınca silverspeedup diye saçma bir şey çıktı hemen tskmgden kapattım onu dokunmadan
@Treyarch
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve chromede yanda devamlı olarak notron antivirus diye birşeyin reklemı çıkıyor(normalde pc parçası olan reklemlar)

kendine kendine kurulmuşlar önceki sefer sahte bir avast kurmuşlardı
şimdide ilk resimdeki şeyi
pcyi açınca silverspeedup diye saçma bir şey çıktı hemen tskmgden kapattım onu dokunmadan
@Treyarch

ve chromede yanda devamlı olarak notron antivirus diye birşeyin reklemı çıkıyor(normalde PC parçası olan reklemlar)
Ya abi şu resimleri hızlı resim gibi sitelere koymayın burda daha kolay oluyor

Ne olduğu hakkında bir bilgim yok fakat bundan sonra .exe gibi kurulum dosyalarında direkt next>next>next yapmadan ilerleyin okuyun illa ki şu programı, antivirüsü kuralım mı şeklinde tikli bir alan olur oranın tikini kaldırın.

Ne olduğu hakkında bir bilgim yok fakat bundan sonra .exe gibi kurulum dosyalarında direkt next>next>next yapmadan ilerleyin okuyun illa ki şu programı, antivirüsü kuralım mı şeklinde tikli bir alan olur oranın tikini kaldırın.
hiiç bir şey kurmadım pcye
ki virüsü yakaladığım yerlere bakarsan dikkatli davrandığımı anlarsın

Screenshot_12313.jpg

kendilerini startupada eklemişler

Dosya konumlarını açabiliyor musunuz? Yada denetim masasında silinebilecek bir şeydir.

Evet Crack in zararları.

Dosya konumlarını açabiliyor musunuz? Yada denetim masasında silinebilecek bir şeydir.
malware bytes ile tarama attım
silver speed up silindi
ama waliantla dark khaki unit gitmedi
@Treyarch hocam bir bakın

Evet Crack in zararları.
pcde crackli hiç birşeyde yok komik olanda o
son zamanlarda hiç bir şey indirmedim
gökten indi mübarek

AdwCleaner ile tarama yapınız. Yapmadan önce ayarlara girip ''Hosts dosyasını sıfırla'' seçeneğini seçiniz.

AdwCleaner dışında HitmanPro ile de tarama yapınız.

AdwCleaner ile tarama yapınız. Yapmadan önce ayarlara girip ''Hosts dosyasını sıfırla'' seçeneğini seçiniz.

AdwCleaner dışında HitmanPro ile de tarama yapınız.
malwarebytes ile spedd i sildim
ama bunlar ne hocam ne virisü trojan fln mı

AdwCleaner MalwareBytes Anti-Malware'ın bulamadığı öğeleri bulabilir, dediğimi yapıp tarama işlemi gerçekleştiriniz.

Geri