Neler Yeni

Bu sıcaklık değerleri normal mi, yüksek mi?

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Selam millet yeni aldığım hazır sistemin İşlemci ve Ekran Kartı'nı teste sokmak istedim, sonuçlar fotoğraflardaki gibi. Bu değerler nasıl, bir problem varmı? İşlemciyi 5 dakika, ekran kartını 20 dakika testte tuttum. Stok soğutucu şu an işlemcinin üstünde mevcut ve ayrıyetten bu tür testler parçalara zarar verirmi?

Ekler

• IMG_20241022_211520.jpg
    IMG_20241022_211520.jpg
    3.9 MB · Hit: 46
  • IMG_20241022_210454.jpg
    IMG_20241022_210454.jpg
    897.3 KB · Hit: 42

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Selam millet yeni aldığım hazır sistemin İşlemci ve Ekran Kartı'nı teste sokmak istedim, sonuçlar fotoğraflardaki gibi. Bu değerler nasıl, bir problem varmı? İşlemciyi 5 dakika, ekran kartını 20 dakika testte tuttum. Stok soğutucu şu an işlemcinin üstünde mevcut ve ayrıyetten bu tür testler parçalara zarar verirmi?
Ekran kartı normalde işlemci alev topu olmuş.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Volkan
ekran kartı çok iyide -cpu biraz daha çalışırsa yanacak gibi :D soğutucu al acilinden öyle iade etmez o işlemci

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı çok iyide -cpu biraz daha çalışırsa yanacak gibi :D soğutucu al acilinden öyle iade etmez o işlemci
En kısa sürede alacam hocam, en yüksek ayarda teste soktum gerçide şart zaten 5600 için 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam çok kötü bi peerless assasin alsanız çözülür.
En kısa sürede almayı düşünüyorum 😅

Öğrenen_biri

80+ Bronze
stok soğutucu acaba montajı mı yapılmamış yoksa macun mu düzgün değil. Benim 5600 yazın en sıcak gününde zorlasam bile 86 gördüm. Stok fanı zaten değiştirdim ben ama stok soğutucu ile bu havalarda pek normal değil. Önce macun yenile devam ederse stok soğutucu al desemde stoktan olduğunu düşünmüyorum bu serin havalarda

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyorsa sıkıntı, çıkmıyorsa normal. Benchmarkta bu sıcaklıkları görmen normal sayılır.
Oyunlarda henüz canlı test edemedim bugün ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

stok soğutucu acaba montajı mı yapılmamış yoksa macun mu düzgün değil. Benim 5600 yazın en sıcak gününde zorlasam bile 86 gördüm. Stok fanı zaten değiştirdim ben ama stok soğutucu ile bu havalarda pek normal değil. Önce macun yenile devam ederse stok soğutucu al desemde stoktan olduğunu düşünmüyorum bu serin havalarda
Evet normal değil, hazır sistem Tray işlemciymiş belkide kendi kutusundan çıkan stok fan bile değildir hocam. Bilgisayar yeni zaten, kule tipi şart ama fiyatlar yükselmeden alsam iyi olur.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Hocam 95 derecede işlemci çalıştırılır mı 5 dakika boyunca yapma test filan bir daha lütfen git soğutucu al işlemcine

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Hocam 95 derecede işlemci çalıştırılır mı 5 dakika boyunca yapma test filan bir daha lütfen git soğutucu al işlemcine
Çok bilgim yok bu sıcaklık/değer konularında felan zarar vermişmidir işlemciye :(

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Çok bilgim yok bu sıcaklık/değer konularında felan zarar vermişmidir işlemciye :(
Vermemiştir ama tutmamakta fayda var hocam öyle uzun süreli yüksek sıcaklıklarda soğutucu almanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom