Bu Sıralamayla Ne Okunur?

Bi daha mezuna birakip 600k ya cek. Bu puanla sacma sapan okullara gidecegine kaliteli okula git.

Elektronik Haberleşme Teknolojileri
Bilgisayar Programcılığı
Makine
Elektrik
Bunlara gitmek kumar oynamakla aynı ölçüde bence hocam tamamen şans işi. 2 yıllık sağlık ve ya Raylı sistemler olsa neyse de bunlar büyük ölçüde kendini geliştirme isteyen bölümler. 600k yapıp bir üniversiteye giden adamdan da ben kendini geliştirmesini çok beklemem açıkçası.

Terorist bile olamazsın berbat üni okuyacağına direk okuma
1753623216647.webp

Bunlara gitmek kumar oynamakla aynı ölçüde bence hocam tamamen şans işi. 2 yıllık sağlık ve ya Raylı sistemler olsa neyse de bunlar büyük ölçüde kendini geliştirme isteyen bölümler. 600k yapıp bir üniversiteye giden adamdan da ben kendini geliştirmesini çok beklemem açıkçası.
Ben şahsen memur olmak istemediğim için ben bu bölümleri yazdım

Ben şahsen memur olmak istemediğim için ben bu bölümleri yazdım
Tabii istek zaten önemli. Ben sadece iş bulma açısından gerçekçi bakıyorum. Keşke herkes istediği mesleği gönül rahatlığıyla yazabilse sonra da o yazdığı mesleği yapabilse ama ülke şartları belli.

Tabii istek zaten önemli. Ben sadece iş bulma açısından gerçekçi bakıyorum. Keşke herkes istediği mesleği gönül rahatlığıyla yazabilse sonra da o yazdığı mesleği yapabilse ama ülke şartları belli.
Abi ama benim dediğim bölümler de boru değil ki tamam kendini geliştirmen lazım da bu memlekette "yerel yönetimler" "saç bakım hizmetleri" diye bölümler var

Abi ama benim dediğim bölümler de boru değil ki tamam kendini geliştirmen lazım da bu memlekette "yerel yönetimler" "saç bakım hizmetleri" diye bölümler var
Şimdi boru değil dediğiniz bölümler iş imkanı bulmanız güç olan bölümler hocam. İhtimal var ama kendini geliştirmediğin sürece imkanı yok iş bulamazsın o bölümlerde. Senin karşılaştırma yaptığın bölümler de bölüm değil. Bolu boşuna kurulmuş saçma sapan şeyler onlar.

geçen sene 1m ile mezuna bırakıp buraya geldim (bu sene kaydırma yapmadım) ne okuyabilirim bu puanla İstanbulda yaşıyom evimdende uzaklaşmak istemiyom çok 2 yıllık bilgisayar programcılığı falan okusam yandan açıktan ybs bitirebilirmiyim eskiden 2. üniversite kayıtları diye bir şey vardı ama hala varmı bilmiyorum nişantaşı harici bir yerde ybsde gelmiyor napmalıyım sizce
Alıntıyı görüntüle
Özel güvenlik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri