vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Çok emin olamadım gibi.Arkadaslar islemci darboğaz vs yaparmı ? Alınır mı?
9999'a Super olan ilk tercihin olsun. Neredeyse aynı performansı veriyorlar.Arkadaslar islemci darboğaz vs yaparmı ? Alınır mı?
teşekkür ederim hocam sistemin bi sıkıntısı olurmu darboğaz yapar mı biraz araştırdım fakat pek göremedim9999'a Super olan ilk tercihin olsun. Neredeyse aynı performansı veriyorlar.
Hayir yapacağını zannetmiyorum.teşekkür ederim hocam sistemin bi sıkıntısı olurmu darboğaz yapar mı biraz araştırdım fakat pek göremedim
Neredeyse aynı performansı vermiyorlar. %5 felan Ti daha iyi.9999'a Super olan ilk tercihin olsun. Neredeyse aynı performansı veriyorlar.
Ayrıca darboğaz yapmaz. 2060'a kadar yolu var o işlemcinin.teşekkür ederim hocam sistemin bi sıkıntısı olurmu darboğaz yapar mı biraz araştırdım fakat pek göremedim
%5 neredeyse aynı olmuyor mu işte Grafik ağırlıklı oyunlarda maksimum 3-4 fps fark olur.Neredeyse aynı performansı vermiyorlar. %5 felan Ti daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca darboğaz yapmaz. 2060'a kadar yolu var o işlemcinin.
400 lira farka değer mi yaniNeredeyse aynı performansı vermiyorlar. %5 felan Ti daha iyi.
Ayrıca darboğaz yapmaz. 2060'a kadar yolu var o işlemcinin.
9400f ile yapılmış testler, darboğaz falan yok yani. Random bir anda çektim. 1-2-3 fps için 400 tl vermeye gerek yok bence.400 lira farka değer mi yani
hocam maksimum oynayacağım oyunlar rdr2 god of war falan olur yani 400 lira değerse bide kalırsa alacağım
hocam ona orta seviye diyorlar 3060 seviyesi falan pek emin değilim şimdi bunu alamazsam sıkıntı olurDostum , eğer bu ürünü alamazsan Cumartesi günü G4 çıkacak. Onuda bekleyebilirsin.
Ya da vermişken vereyim içim rahat olsun diyorsanız siz bilirsiniz.9400f ile yapılmış testler, darboğaz falan yok yani. Random bir anda çektim. 1-2-3 fps için 400 TL vermeye gerek yok bence.
Yarın erkenden gir sıraya al bunu, gayet güzel fiyata güzel sistem riske atma bence.hocam ona orta seviye diyorlar 3060 seviyesi falan pek emin değilim şimdi bunu alamazsam sıkıntı olur
1 aydır mağaza açılışını bekliyorum inşallah hayırlısıYa da vermişken vereyim içim rahat olsun diyorsanız siz bilirsiniz.
Yarın erkenden gir sıraya al bunu, gayet güzel fiyata güzel sistem riske atma bence.