İkinci el pc alırken nelere dikkat etmeliyiz ve bu sistem alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
Alınmaz. Onun yerine sıfır 5070li sistem dizersin. Bide bu bütçede 2. ele hiç bulaşma derim.İkinci el pc alırken nelere dikkat etmeliyiz ve bu sistem alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
bu bütçede 2. ele bulaşma sıfır 9070xt li sistem dizersin daha iyi parçalarla.İkinci el pc alırken nelere dikkat etmeliyiz ve bu sistem alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
60k butcen varsa neden sıfır almıyorsunİkinci el pc alırken nelere dikkat etmeliyiz ve bu sistem alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
Sakın sakın sakınİkinci el pc alırken nelere dikkat etmeliyiz ve bu sistem alınır mı? yardımcı olursanız sevinirim
Hocam işlemciler düşük oluyor geneldeHocam benzer konfigürasyonda sistemim var.
O sistem asla o parayı etmez.
Ben kendi sistemimi koyacak olsam ilana anca belki o fiyatlara yaklaşabilirim.
İmza da görebilirsin sistemimi.
Bu bütçe bandında 5070 li sistemlere yönelmeni tavsiye ederim (sıfır)
Anakart pahalı sistemde zaten toplayınca sıfırını 69k gibi bir şey çıkıyor estetik olarakta hoşuma gitmişti hazır sistemler çirkin oluyor hocam zatenSakın sakın sakın
Şöyle söylim işlemci 4 gün önce gaming gecesinde 13bine satıldı. Ekran kartı da ikinci el de 12-13bine bulunabiliyo. Kalan parçalar 42bin eder mi sence
Anakart pahalı olsa ne yazar o bütçede bundan kötü sistemi zor bulursun.Hocam işlemciler düşük oluyor genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart pahalı sistemde zaten toplayınca sıfırını 69k gibi bir şey çıkıyor estetik olarakta hoşuma gitmişti hazır sistemler çirkin oluyor hocam zaten
ÖnerebilirmisinAnakart pahalı olsa ne yazar o bütçede bundan kötü sistemi zor bulursun.
Kasa da dandik bi akvaryum kasa. Rgb fetişizmi için almak istiyosan al ama hazır sistemlerde kasa özelleştirmesiyle çok daha iyisini alırsın
Gamin gecesinde 55k ya 7600+9070xt li güzel bi sistem yakalarsınÖnerebilirmisin
İşlemci daha önplanda benim içinGamin gecesinde 55k ya 7600+9070xt li güzel bi sistem yakalarsın
9700x veya 7800x3d li 5070 sistem bulursunİ
İşlemci daha önplanda benim için