İşlemci max 66 derece görmüş anakart ve ssd sıcaklığıda güzel bu testtende başarıyla geçti diyebilirim.Tamam hocam söyledim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşlemci max 66 derece görmüş anakart ve ssd sıcaklığıda güzel bu testtende başarıyla geçti diyebilirim.Tamam hocam söyledim teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Başka var mı hocam?İşlemci max 66 derece görmüş anakart ve ssd sıcaklığıda güzel bu testtende başarıyla geçti diyebilirim.
hocam söyledim sizde baya bilgilisiniz bu pc olayında hobi mi ugras mı ?Birde OCCT testi istiyorum psu için hocam ne olur ne olmaz OCCT programından powera basarak yapabilir arkadaş.
Birde OCCT testi istiyorum psu için hocam ne olur ne olmaz OCCT programından powera basarak yapabilir arkadaş.
Sağ olun hocam bende öğrendiklerimi aktarıyorum sizlereTamam
hocam söyledim sizde baya bilgilisiniz bu pc olayında hobi mi ugras mı ?
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar süre yapmalı hocam bu testi ?Birde OCCT testi istiyorum psu için hocam ne olur ne olmaz OCCT programından powera basarak yapabilir arkadaş.
15 dakika yapsa güzel olur hocam.Ne kadar süre yapmalı hocam bu testi ?
Bu testtede 67 dereceye çıkmış işlemci max. PSU testinden sonra CPU'yuda bir 10 dakika teste sokup sonucu atsa çok daha sağlıklı olur.
15 dakika yapsa güzel olur hocam.
Bu testtede 67 dereceye çıkmış işlemci max. PSU testinden sonra CPU'yuda bir 10 dakika teste sokup sonucu atsa çok daha sağlıklı olur.
Hocam ne diyosun ?15 dakika yapsa güzel olur hocam.
İşlemcidede bir sorun göremiyorum psu için bir ss atmışmıydınız yoksa ben mi gözden kaçırdım.
Attığınız son 3 tane fotoğrafın hepsi işlemci için olan ssler psu için herhangi bir fotoğraf göremedim hocam adam yapmışmı testi bir sorsanız güzel olur psu için.Valla ben gelen fotografların hepsini gönderdim hocam psu yok mu
PSU için OCCT programının ana ekrandan power tuşuna basıcak 15 dakikaya ayarlayıp startı verecek.Nasıl yapıldığını anlatırmısın hocam arkadasta bilmiyor heralde