Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Alt kısımda var.Teknobiyotikte özelleştirme yokki hocam
Alt kısımda var.Teknobiyotikte özelleştirme yokki hocam
Var siz gözden kaçırmışsınızdırTeknobiyotikte özelleştirme yokki hocam
Hocam islemci değiselimmi bu akşam alcaz gibiSSD değiştirir, anakartı B450 yaparsınız. İlerde RAM eklersiniz ama bütçeyi aşıyor muhtemelen.AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hayır işlemci zaten 2600 seviyelerinde OC ile değmez yani.Hocam islemci değiselimmi bu akşam alcaz gibi
Kanka şöyle söyleyeyim hevesin varsa ve bütçen yetiyorsa gayet güzel bir sistem gibi duruyor pahalı ama maalesef Türkiye koşullarında buna bile şükür o derece ben ekran kartı olarak istediğin modelin bir üstünü kullanıyorum 1660 alabiliyorsan onla al daha rahat edersin ama bence buda bütçene göre işini görür ama gene de son karar seninBu sistem alınır mı? oynadığım oyunlar minecraft valorant cs go gta sa-gta 5 arada da 720p yt yayınları yapacağım alınır mı? bu sistem?ModArt PC-MA4 / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 8GB RAM / 250GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC-MA4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL GTX 1650 OC 4GB ekran kartı, Asus H610 Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bu zamanda gtx 1650 li sistem bulmak zor ben bu zamanda iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum ytde oyun testlerini de izledim.Cs go 1080p de 200fps valo en yüksekte 190 PUBG en yüksekte 85-90 fortnite en yüksekte 90
Hiçbir oyunu en yüksek ayarda oynamıyorum orta ayarlarda oynacagım alınır mı?
Hocam r5 2600 16 gb ram b450m anakart ile alınır mı? ve montaj hizmetini seçtim monitörde seçtim hepsi kablolariyla geliyor değilmi ve dönüştürücüye gerek varmıHayır işlemci zaten 2600 seviyelerinde OC ile değmez yani.
HDMI girişli bir monitör alırsanız yok.Hocam r5 2600 16 gb ram b450m anakart ile alınır mı? ve montaj hizmetini seçtim monitörde seçtim hepsi kablolariyla geliyor değilmi ve dönüştürücüye gerek varmı
Ney almalıyım hocam ssd olarak 240 gb yetermi oynadığım oyunlara gta 5 i sonra indiririm.yada işlemciyi r5 3500 den r5 2600 a düşürüp 480 gb bir ssd mi alsam?HDMI girişli bir monitör alırsanız yok.
Ek olarak SSD değiştirmeyi unutmayın.
SSD PLUS kronik sorunlu 240GB alacaksanız bile başka model alın.Ney almalıyım hocam ssd olarak 240 gb yetermi oynadığım oyunlara gta 5 i sonra indiririm.yada işlemciyi r5 3500 den r5 2600 a düşürüp 480 gb bir ssd mi alsam?