Bu sistem alınır mı? sizce

ve degısıklık onerırsenız hangı ozellestırmeyı yapmalıyım

PSU bilgisi var mı SSD de kioxia pro olabilir
ssd yi kc3000 dusundum bende de bitane kioxia 2tb gen 5 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU bilgisi var mı SSD de kioxia pro olabilir
psu bilgisi bulamadım olmadı kasayı boyle alıp psuyu enermax veya raijintek cratos olarak degıstırırım dıye dusundum

gerek yok o zaman

psu bilgisi bulamadım olmadı kasayı boyle alıp psuyu enermax veya raijintek cratos olarak degıstırırım dıye dusundum
o zaman güzel olur

oyle yaparsam gerı kalan parçalar nasıl olur sızce okeymı bide sıvı sogutucu nasıl onuda upgardlemek lazımmı
yok o kalsın PSU değişebilir SSD ye upgrade yapmaya gerek yok elinizdekini kullanabilirsiniz

olum bu paraya sana öyle bir sistem toplardım ki ağzın açık kalırdı bu bence alınmaz çok pahalı

yok o kalsın PSU değişebilir SSD ye upgrade yapmaya gerek yok elinizdekini kullanabilirsiniz
hocam bu psu da gamın gecesınde ındırıme gırecekmıs bu sısteme alıyımmı yoksa raijintek cratos mu alıyım gıgabyte ındırımle bı tık daha ucuza gelmıs olacak

hocam bu psu da gamın gecesınde ındırıme gırecekmıs bu sısteme alıyımmı yoksa raijintek cratos mu alıyım gıgabyte ındırımle bı tık daha ucuza gelmıs olacak

raijintek iyi olur hocam

fiyatı uygun şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,647
Üyeler
184,957
Son üye