Piizmitli 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 120 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Nuh Şahin Bugün, 07:19 #1 Bu sistemi topladım sıvı soğutma yerine sadece kule tipi alacam sistemde değişmesi gereken veya yeterli olmayan birsey var mı?
Bu sistemi topladım sıvı soğutma yerine sadece kule tipi alacam sistemde değişmesi gereken veya yeterli olmayan birsey var mı?
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,890 Bugün, 07:39 #2 Piizmitli yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu sistemi topladım sıvı soğutma yerine sadece kule tipi alacam sistemde değişmesi gereken veya yeterli olmayan birsey var mı? Devamı için tıklayın... gayet güzel fakat ekran kartı olarak hemen hemen aynı fiyatta olan 9070xtyi öneririm ve ne kadar şuan sistem ayrıca bütçen nedir
Piizmitli yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu sistemi topladım sıvı soğutma yerine sadece kule tipi alacam sistemde değişmesi gereken veya yeterli olmayan birsey var mı? Devamı için tıklayın... gayet güzel fakat ekran kartı olarak hemen hemen aynı fiyatta olan 9070xtyi öneririm ve ne kadar şuan sistem ayrıca bütçen nedir
Piizmitli 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 120 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Nuh Şahin 27 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shourd yazmış: gayet güzel fakat ekran kartı olarak hemen hemen aynı fiyatta olan 9070xtyi öneririm ve ne kadar şuan sistem ayrıca bütçen nedir Devamı için tıklayın... Sistem 69 bin 70 75 olur bütce
Shourd yazmış: gayet güzel fakat ekran kartı olarak hemen hemen aynı fiyatta olan 9070xtyi öneririm ve ne kadar şuan sistem ayrıca bütçen nedir Devamı için tıklayın... Sistem 69 bin 70 75 olur bütce