Gurkanpiro
80+ Gold
yok kankamvar diye biliyorum
yok kankamvar diye biliyorum
Alınmaz hocam 10. Nesil işlemci var daha iyi sistemler vardırbu şekilde alınır mı?
kendi sistemimi burdan aldım sorunsuz geldi kargolama vs. iyiydi ama sistem iyi değil.bu sistemi buldum alınır mı? ve siteye güvenebilir miyim?
2. el de bazen mining yapıyorlar ama söylemiyorlar.Sıfır olmasi zorunlumu sari sitede çok az kullanılmış kfg li bir suru sistem oluyo ben olsam o butcede temiz ikinci el bakardım daha cok performans
ben arada fark var diye biliyorum. çünkü bende alırken iyice araştırıp aldım insanlarda X tabikiş ** dediyok kankam
mümkünse sıfır olsun bir keresinde ikinci el almıştım başım ağrıdıSıfır olmasi zorunlumu sari sitede çok az kullanılmış kfg li bir suru sistem oluyo ben olsam o butcede temiz ikinci el bakardım daha cok performans
yok testlerını ızleyın max 5 10 fps farkettiriyor2. el de bazen mining yapıyorlar ama söylemiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben arada fark var diye biliyorum. çünkü bende alırken iyice araştırıp aldım insanlarda X tabikiş ** dedi
mining 5 10 fps kaybettirmiyor. bunu diyorsan hiç bir bilgin yok. yüzde 30 - 40 kadar performans kaybediyor.yok testlerını ızleyın max 5 10 fps farkettiriyor
mınıng ne alakamining 5 10 fps kaybettirmiyor. bunu diyorsan hiç bir bilgin yok. yüzde 30 - 40 kadar performans kaybediyor.
mınıng ne alaka
ben ıslemcıdenn bahsedıyorum ama