Neler Yeni

Bu Sistem Alınır Mı?

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aykut
1000031318.jpg

Bu alınır mı gençler?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Eğer f/p sistem çıkmazsa yeni yıla kadar ve colorfull ekran kartı güzelse bence alınabilir çünkü ortalama 49-50k ya geliyor sistem yine özelleştirince artaracak.. Bence patriot 6000 mhz ram seç 700 tl fark ile hem 2x16.
En azından bu cuma gaming gen gecesine kadar bekleyebilirsin , sen bilirsin.
Gerçi geçen hafta ne yaptıklarını anlatayım :
Hali hazırda 7500f + 4070s crown sistem 1 haftadır 37k'dan satılıyordu. Gaming gen gecesi günü ise 43k'ya çektiler ve 7500f yerine çok daha kötü intel işlemci koydular sonra gaming gen gecesi indirime diye 40k'ya sattılar. İşte böyle varlık bunlar..
Firmalar sanırım ucuza satmak yerine aralıktan sonra zamlı satıp kar etmek istiyorlar.
Zaten kasım bittiği gibi asgari ücret dolar artmadı ama sistemlere 2-3k zam geldi..
Pc hocası sistem çıkaracak diye bekliyorum , donanım arşivi vb kişiler de çıkarmadı.
Herkes 31 aralık gününe kadar beklerse büyük hayal kırıklığı yaşayabiliriz :(
Şöyle indirim olcak böyle indirim olcak diye bekletip fiyatı arttırıp indirim yaptık diye bindirim oluyor nefret ettim ya

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aykut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer f/p sistem çıkmazsa yeni yıla kadar ve colorfull ekran kartı güzelse bence alınabilir çünkü ortalama 49-50k ya geliyor sistem yine özelleştirince artaracak.. Bence patriot 6000 mhz ram seç 700 tl fark ile hem 2x16.
En azından bu cuma gaming gen gecesine kadar bekleyebilirsin , sen bilirsin.
Gerçi geçen hafta ne yaptıklarını anlatayım :
Hali hazırda 7500f + 4070s crown sistem 1 haftadır 37k'dan satılıyordu. Gaming gen gecesi günü ise 43k'ya çektiler ve 7500f yerine çok daha kötü intel işlemci koydular sonra gaming gen gecesi indirime diye 40k'ya sattılar. İşte böyle varlık bunlar..
Firmalar sanırım ucuza satmak yerine aralıktan sonra zamlı satıp kar etmek istiyorlar.
Zaten kasım bittiği gibi asgari ücret dolar artmadı ama sistemlere 2-3k zam geldi..
Pc hocası sistem çıkaracak diye bekliyorum , donanım arşivi vb kişiler de çıkarmadı.
Herkes 31 aralık gününe kadar beklerse büyük hayal kırıklığı yaşayabiliriz :(
Şöyle indirim olcak böyle indirim olcak diye bekletip fiyatı arttırıp indirim yaptık diye bindirim oluyor nefret ettim ya
Valla daraldim artık. FP adında çıkanlar da FP değil zaten. Yeni yılda zam yaparlar, FP niyetine de şimdiki fiyattan satarlar bir şey değişmeyecek. Alayım da kurtulayım istiyorum.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Ramlar 6000mhz Cl30/32/36 gibi bir seviyede olsa tam yerinde olur. Böyle bir yükseltme yapamıyorsan 1x16 olarak al birkaç ay sonra o ramin aynısından almaya çalış. Yeni yılda zam yapacaklar büyük ihtimal bu fiyat tam F/p değil ama şuan almak mantıklı.

Top Bottom