Neler Yeni

Bu sistem alınır mı?

Jeth

80+
Reaksiyon skoru
1
güzel bir sistem oyun olarak monitör ne planlıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve oynayacağın oyunlar hikaye oyunu mu yoksa rekabetçi oyunlar mı en çok hangisini oynarsın

güzel bir sistem oyun olarak monitör ne planlıyorsun?

ve oynayacağın oyunlar hikaye oyunu mu yoksa rekabetçi oyunlar mı en çok hangisini oynarsın
Online oyunlar oynuyorum genellikle bir de soulsborne oyunları

Monitör olarak karar veremedim, buna uygun nasıl bir monitör olur ve bu sistem ne kadar dayanır

kral valorant tarzı ve hikaye oyunları oynayaksan 144hz yeterli olur bütçen varsa 180hz falanda alabilirsin.minimum 3 yıl götürür.

kral
Sağ olasın

https://www.itopya.com/it-friday-5-...60-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-gef_h27544 bu sistem nasıl peki aralarında kararsız kaldım işlemciyi i514200 yapabilirim
kral şöyle söyliyeyim yayın falan açacaksan arkadaşlarına ara sıra veya lazım olursa hikaye oyunlarında yardım için falan çok fps düşüşü oluyor amd ekran kartlarında bende bir amd ekran kartı kullanıcısıyım ve bundan şikayetiçiyim.bütçen varsa i5 yapman çok iyi olur.

cs2 ve valorant ta bile giren lagları hissedebiliyorsun.tabi belki benim ekran kartımla (rx6750xt) alakalıdır bu cs2 valo durumu ama genelde yayınlarda fps düşüşü oluyor onu söyliyeyim 4060 daha stabil daha iyi yayın konusunda falan

kral

kral şöyle söyliyeyim yayın falan açacaksan arkadaşlarına ara sıra veya lazım olursa hikaye oyunlarında yardım için falan çok fps düşüşü oluyor amd ekran kartlarında bende bir amd ekran kartı kullanıcısıyım ve bundan şikayetiçiyim.bütçen varsa i5 yapman çok iyi olur.

cs2 ve valorant ta bile giren lagları hissedebiliyorsun.tabi belki benim ekran kartımla (rx6750xt) alakalıdır bu cs2 valo durumu ama genelde yayınlarda fps düşüşü oluyor onu söyliyeyim 4060 daha stabil daha iyi yayın konusunda falan
Sağ olasın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,554
Üyeler
173,522
Son üye
Slayterxd
Geri