Bu sistem alınır mı? ?

BabaYori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Merhaba arkadşaalr 4250 tl ye bir sistem buldum ve bana inanılmaz iyi geldi. Sizce alınır mı? bu sistem ? bazıları yorumlarda işlemci ve ekran kartı için çok ısınıyor pc kendini kapat diyor falan diyord. Sizce böyole bir durum nasıl çözülür. Fiyatı bana aşırı iyi geldi. Bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Sorunlu ssd
Sorunlu kasa ve psu
Bence daha iyisi toplanabilir

Merhaba arkadşaalr 4250 TL ye bir sistem buldum ve bana inanılmaz iyi geldi. Sizce alınır mı? bu sistem ? bazıları yorumlarda işlemci ve ekran kartı için çok ısınıyor PC kendini kapat diyor falan diyord. Sizce böyole bir durum nasıl çözülür. Fiyatı bana aşırı iyi geldi. Bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Alınmaz. Ssd ve psu dandik. Ayrıca incehesap tan hazır sistem almayın. Her sisteme koyuyorlar James Donkey veya adata su630 u. bide c4 psu koyuyorlar.

Bunu öneririm
Screenshot_2020-08-10-23-45-13-37.png

Sorunlu ssd
Sorunlu kasa ve PSU
Bence daha iyisi toplanabilir
bu fiyata nasıl daha iyisini toplıyabilirsin bir toplarmsını mesela ? ve bu videoda adam bu sistemi oyun testini yapıyor ama fpsler bana düşükl geldi anlaamdım çözünürlük bu kaadar fps fark ettiyormuydu? videonun sonlarına bakın fps testlerine

Merhaba arkadşaalr 4250 TL ye bir sistem buldum ve bana inanılmaz iyi geldi. Sizce alınır mı? bu sistem ? bazıları yorumlarda işlemci ve ekran kartı için çok ısınıyor PC kendini kapat diyor falan diyord. Sizce böyole bir durum nasıl çözülür. Fiyatı bana aşırı iyi geldi. Bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Alınmaz hocam İnce Hesaptan hazır sistem alınmaz.

iyiymiş ama ssd psu değiştirilmeden kesinlikle alınmazzz

bu fiyata nasıl daha iyisini toplıyabilirsin bir toplarmsını mesela ? ve bu videoda adam bu sistemi oyun testini yapıyor ama fpsler bana düşükl geldi anlaamdım çözünürlük bu kaadar fps fark ettiyormuydu? videonun sonlarına bakın fps testlerine
Bu sistemi alınabilecek hale getirmek için rami 16 gb yapman lazım kasayı gamepower yapman lazım ssd yi xpy yapman lazım bunları yapıncada fiyat 5700 oluyor

ayrıca ekran kartı sapphire değil değişmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,672
Üyeler
190,945
Son üye
lordex!
Geri