https://www.incehesap.com/arneluca-...0969,870972,889345,871170,2034690,870987#tabs bu fiyata daha iyi başka bişe olabilirmi max bütçem bu 50k ya çıkamam teşekkürler
Ya ben 1 hafta içinde bir sistem alcam bulamıyorum 32 yapmak ramı 5k ekliyo saçma bi şekil aşırı zamlı ramler onu ilerde yapıcam fakat şöyle bir sistem daha var 32 gb ve 1 tb ssd yapınca bile 43k oluyor sizce hangisi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8gb-a620m-hdv-500gb-ssd-16gb-ram.html#Markalar o kadar kaliteli olmadığı için ucuz iş görür mü görür aslında ama işlemci soğutucusu kasa hava sirkülasyonunu sağlar mı bilmiyorum zayıf olur gibi geliyor özellik kule tipi bir tık kalitesiz geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ram 16 tek slot güzel tercih ama dual kit 32 yapmak biraz daha para yatırıp daha mantıklı 32 GB RAM tercih değil aslında ihtiyaç artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sistem gaming gecesinde 43k olmuştu diye hatırlıyorum bu arada 4k zam gelmiş
Vatan'da güzel sistemler çıkıyor %15 indirimle, Perşembe gecesi ve Cuma günü o indirim %20 olabilir efsane cuma muabbetine. Ve son 2 günkü indirimlerde 16gb ram koyulmuş bi sisteme 3k fark verip rami 16 dan 32 yapabiliyodun.Ya ben 1 hafta içinde bir sistem alcam bulamıyorum 32 yapmak ramı 5k ekliyo saçma bi şekil aşırı zamlı ramler onu ilerde yapıcam fakat şöyle bir sistem daha var 32 gb ve 1 tb ssd yapınca bile 43k oluyor sizce hangisi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8gb-a620m-hdv-500gb-ssd-16gb-ram.html#
bana önerilceğiniz bi sistem varmı bu fiyatlara şuan indirim dışında veya kesin bu fiyata ekran kartı 16 vrammi olmalı gibi son olarak ilk attığım sistem alınmazmı yaVatan'da güzel sistemler çıkıyor %15 indirimle, Perşembe gecesi ve Cuma günü o indirim %20 olabilir efsane cuma muabbetine. Ve son 2 günkü indirimlerde 16gb ram koyulmuş bi sisteme 3k fark verip rami 16 dan 32 yapabiliyodun.
Bence gözünü 4 aç, güzel bir fırsat çıkabilir Perşembe gecesi, Cuma günü. Hatta incehesap bile gaming gecesinde efsane cuma olduğu için ekstra kayda değer indirimler yapabilir. Bu Cuma'dan sonra Kasım indirimleri biterse ve yeni yıl zamları başlarsa geçmiş olsun
Bence şu açıdan bak olaya 40-45 bin az para değil di mi, sen o kadar para verip 8gb vramli ekran kartı alıyosun, 2017 de çıkmış ekran kartlarında (gtx 1070) var 8gb vram. Şuan bir çok oyunda sıkıntı yaşayan var VRAM den, hadi şuan o oyunları oynamadığından yaşamadın diyelim bi 2-3 yıla çıkacak oyunlar daha da fazla VRAM kullanacak, gün geçtikçe texture kaliteleri ve detayları artıyor, bunla beraber texture boyutları da artıyor ve optimizasyonlar boka sarıyor.bana önerilceğiniz bi sistem varmı bu fiyatlara şuan indirim dışında veya kesin bu fiyata ekran kartı 16 vrammi olmalı gibi son olarak ilk attığım sistem alınmazmı ya
Anladım teşekkür ederim bekliyimBence şu açıdan bak olaya 40-45 bin az para değil di mi, sen o kadar para verip 8gb vramli ekran kartı alıyosun, 2017 de çıkmış ekran kartlarında (gtx 1070) var 8gb vram. Şuan bir çok oyunda sıkıntı yaşayan var VRAM den, hadi şuan o oyunları oynamadığından yaşamadın diyelim bi 2-3 yıla çıkacak oyunlar daha da fazla VRAM kullanacak, gün geçtikçe texture kaliteleri ve detayları artıyor, bunla beraber texture boyutları da artıyor ve optimizasyonlar boka sarıyor.
Ben olsam 32gb ram ve 16gb ya da 12gb vramli bi ekran kartı alırdım, o kadar para verip grafik ayarları kısmak bana koyardı şahsen.
Şuan önerebileceğim bir sistem yok dediğim gibi Cuma beklemek mantıklı
Şu mesela 2 gün önce 43 bindi şuan 54 bine çıkmış
![]()
Notorious | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com