Bu sistem alınır mı !!!

Baktım bu fiyata iyi ama kasayı değiştirmeni öneririm. Önü full mesh kasa soğutma açısından daha iyi olacaktır. Diğer fason üretim markalara güvenemediğimden, alınacaksa en kötü Çinli marka tercihi daha mantıklı olacaktır. Hem de 80+ Bronze oluyor PSU enerji verimliliği düz 80+ iyidir.

2025-12-26_05-51.webp

Bütçeyi çok aşamam diyorsan ₺56 farkla Rampage kasası da alınabilir.

2025-12-26_05-54.webp

Ayrıca şu da alınabilir. Bellek tarafında 6000 MHz CL 30 veriyor. İleride aynı bellekten alırsın cillop olur.

Baktım bu fiyata iyi ama kasayı değiştirmeni öneririm. Önü full mesh kasa soğutma açısından daha iyi olacaktır. Diğer fason üretim markalara güvenemediğimden, alınacaksa en kötü Çinli marka tercihi daha mantıklı olacaktır. Hem de 80+ Bronze oluyor PSU enerji verimliliği düz 80+ iyidir.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca şu da alınabilir. Bellek tarafında 6000 MHz CL 30 veriyor. İleride aynı bellekten alırsın cillop olur.
Çok teşekkür ederim peki 1200 liraya 750watt yerine 300 lira daha verip yine bitfenix kasa 850watt yapmak daha mantıklı olur mu sence, ilerde upgrade için. 41500TL oluyor.
Hocam bir de incehesaptaki sistemi biliyorum ama kasası çok kötü ve kasasını yükseltince fiyat farki açılıyor baya bı.

Sizin için hangisi uygunsa alabilirsiniz. Hatta biraz aşağıda benzer özelliklerin akvaryum kasa versiyonu var.

Onu alternatif olarak bıraktım. Bütçe ve isteğinize hangisi uygunsa alınabilir. Sizin attığınızdaki 5600 MHz ve CL36 bellekler de gayet işinizi görür yani.

Son düzenleme:
Sizin için hangisi uygunsa alabilirsiniz. Hatta biraz aşağıda benzer özelliklerin akvaryum kasa versiyonu var. Onu alternatif olarak baktım. Bütçe ve isteğinize hangisi uygunsa alınabilir. Sizin attığınızdaki 5600 MHz ve CL36 bellekler de gayet işinizi görür yani.
Çok teşekkürler hocam kasayı bitfenix 850wat yapıp 41500Tlye satın aldım, bu arada ssdnin 500gb olması düşündürücü olabilir ama ben pcyi rekabetçi oyunlar için kullanacağım için bana yeterli olacak, halihazırda kullandığım PC 240gb öyle diyeyim:) fiyat performans açısından iyi oldu bence .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,793
Üyeler
186,792
Son üye
baki0303
Geri