Nvidia ekran kartı almak istiyorum. Rtx gibi özellikler yüzündenProblem olmaz. 120mm sıvı soğutma almayın boşa para, 5700x de aynı zamanda çok çekirdeğe ihtiyacınız yoksa gereksiz, amd düşünürseniz 6700xt sistemler daha mantıklı
İnno3D ve buGüzel sistem ben şahsen ekran kartı markası olarak farklı bir şey tercih ederdim sanırım ekran kartı olarak ek alabileceğiniz neler var
ortalama ısı değerleri aynı bunların denk gelirse çok daha iyi soğutmaya sahip olan modelleri almanızı tavsiye ederim onun harici işlemci ile 4070 ti a geçmek isterseniz de güzel besleyecektir bu sistem sizi götürür bayaİnno3D ve bu
Oyunortalama ısı değerleri aynı bunların denk gelirse çok daha iyi soğutmaya sahip olan modelleri almanızı tavsiye ederim onun harici işlemci ile 4070 ti a geçmek isterseniz de güzel besleyecektir bu sistem sizi götürür baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eğer ileriye dönük bir upgrade planım yok ben bunun hairci almam diyorsanız daha uygunları var bilginiz olsun önceliğiniz oyun mu render mı işleme montaj mı ?
Monitör ile beraber 30kTamam bütçe kesin 27k mı ona göre bende bir sistemlere bakayım uyguna varmı