Bu Sistem alınır mı?

Cuvas31

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistem Darboğaz Olurmu Veya Başka Bir Sıkıntı Çıkarmı

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-11 170930.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-11 170930.png
    65 KB · Hit: 55
Problem olmaz. 120mm sıvı soğutma almayın boşa para, 5700x de aynı zamanda çok çekirdeğe ihtiyacınız yoksa gereksiz, amd düşünürseniz 6700xt sistemler daha mantıklı

Problem olmaz. 120mm sıvı soğutma almayın boşa para, 5700x de aynı zamanda çok çekirdeğe ihtiyacınız yoksa gereksiz, amd düşünürseniz 6700xt sistemler daha mantıklı
Nvidia ekran kartı almak istiyorum. Rtx gibi özellikler yüzünden

Anladım, yine de 120mm sıvı soğutma almayın. Hava soğutmalar daha iyi iş çıkarırlar

Güzel sistem ben şahsen ekran kartı markası olarak farklı bir şey tercih ederdim sanırım ekran kartı olarak ek alabileceğiniz neler var

ortalama ısı değerleri aynı bunların denk gelirse çok daha iyi soğutmaya sahip olan modelleri almanızı tavsiye ederim onun harici işlemci ile 4070 ti a geçmek isterseniz de güzel besleyecektir bu sistem sizi götürür baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer ileriye dönük bir upgrade planım yok ben bunun hairci almam diyorsanız daha uygunları var bilginiz olsun önceliğiniz oyun mu render mı işleme montaj mı ?

ortalama ısı değerleri aynı bunların denk gelirse çok daha iyi soğutmaya sahip olan modelleri almanızı tavsiye ederim onun harici işlemci ile 4070 ti a geçmek isterseniz de güzel besleyecektir bu sistem sizi götürür baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer ileriye dönük bir upgrade planım yok ben bunun hairci almam diyorsanız daha uygunları var bilginiz olsun önceliğiniz oyun mu render mı işleme montaj mı ?
Oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,116
Üyeler
192,883
Son üye
xyze
Geri