K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,715
arkadaş geri dönüş yaparsa yorumda bulunacağım.
Post automatically merged:
Valla tam da emin değilim işte, siz arkadaşlarımız da yorum da, eleştiri de bulunun.
arkadaş geri dönüş yaparsa yorumda bulunacağım.
Valla tam da emin değilim işte, siz arkadaşlarımız da yorum da, eleştiri de bulunun.
Kesinlikle üstte yazdığımı dikkate alın. Tekrar yeni bir konu açıp, link link olmasa da parçaların ismini ve modelini yazıp, fiyatını yazıp, başka kişilerin de yorumunu alın. Hayırlı akşamlar.Çok sağolun yardımınız için teşekkürler.
Bende aynı şekilde. 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.Rica ederim. Gene de böyle bir sistem alınır mı emin değilim. 2024 yılın da bol bol sistem önerebiliyordum, hem toplama olsun hem hazır olsun fakat yeni yıl ile beraber fiyatlar çok dalgalandı ve hiçbir sistem içime sinmiyor. O yüzden başka arkadaşların da yorumlarını almalısın.
2k için evetarkadaş geri dönüş yaparsa yorumda bulunacağım
Beklemeniz de fayda var çünkü şuan da güzel bir sistem yok malesef. Bu arada attığım ekran kartı düz 9070.Bende aynı şekilde. 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.
2k için evet
bütçenizi esnetebilirmisiniz bilmiyorum. fakat esner ise.Bende aynı şekilde 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.
2k için evet
haklısınız fakat bu bütçede hazır sistem alınması yanlış gibi bu arada düz 9070 de alınabilecek bir kart illaki xt olmasına gerek yokBeklemeniz de fayda var çünkü şuan da güzel bir sistem yok malesef. Bu arada attığım ekran kartı düz 9070.