Neler Yeni

Bu sistem alınır'mı?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla tam da emin değilim işte, siz arkadaşlarımız da yorum da, eleştiri de bulunun.
arkadaş geri dönüş yaparsa yorumda bulunacağım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Çok sağolun yardımınız için teşekkürler.
Kesinlikle üstte yazdığımı dikkate alın. Tekrar yeni bir konu açıp, link link olmasa da parçaların ismini ve modelini yazıp, fiyatını yazıp, başka kişilerin de yorumunu alın. Hayırlı akşamlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eylül Alya
Rica ederim. Gene de böyle bir sistem alınır mı emin değilim. 2024 yılın da bol bol sistem önerebiliyordum, hem toplama olsun hem hazır olsun fakat yeni yıl ile beraber fiyatlar çok dalgalandı ve hiçbir sistem içime sinmiyor. O yüzden başka arkadaşların da yorumlarını almalısın.
Bende aynı şekilde. 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.

arkadaş geri dönüş yaparsa yorumda bulunacağım
2k için evet

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bende aynı şekilde. 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.

2k için evet
Beklemeniz de fayda var çünkü şuan da güzel bir sistem yok malesef. Bu arada attığım ekran kartı düz 9070.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Umut
Bende aynı şekilde 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.

2k için evet
bütçenizi esnetebilirmisiniz bilmiyorum. fakat esner ise.
işlemci: R5 7500f 6321 lira
ekran kartı: RX 7800 xt nitro+ 25199 lira
anakart: MSI pro b650m-p 5419 lira
ram: Patriot 32gb Viper Venom 3948 lira
ssd: Kingston kc3000 3762 lira
kasa: Corsair icue 3000d 2549 lira
psu: Corsair rm750e 4299 lira
soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE 1619 lira

sistem toplamda 53.036 lira yapıyor
böyle bir sistem daha iyi olabilir

Beklemeniz de fayda var çünkü şuan da güzel bir sistem yok malesef. Bu arada attığım ekran kartı düz 9070.
haklısınız fakat bu bütçede hazır sistem alınması yanlış gibi bu arada düz 9070 de alınabilecek bir kart illaki xt olmasına gerek yok

Top Bottom