Kesinlikle üstte yazdığımı dikkate alın. Tekrar yeni bir konu açıp, link link olmasa da parçaların ismini ve modelini yazıp, fiyatını yazıp, başka kişilerin de yorumunu alın. Hayırlı akşamlar.
Rica ederim. Gene de böyle bir sistem alınır mı emin değilim. 2024 yılın da bol bol sistem önerebiliyordum, hem toplama olsun hem hazır olsun fakat yeni yıl ile beraber fiyatlar çok dalgalandı ve hiçbir sistem içime sinmiyor. O yüzden başka arkadaşların da yorumlarını almalısın.
Bende aynı şekilde. 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bende aynı şekilde. 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bende aynı şekilde 9070xt hazır sistem alacaktım tam şipariş esnasında stok bitti sinir oldum. biraz beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım şimdi bakınca biraz daha bekleme kararı aldım. Bakalım zaman ne gösterecek.