Bu sistem çalışır mı?

Wraith spire fanlı işlemci istiyorum daha iyi olur
3400g APU işlemci yani işlemcinizin içinde grafik yongası var. Ekran kartı kullandığınız için APU işlemci hiçbir işinize yaramayacak üstüne bir de performansı normalden düşük. 3500x alın T6 Ultra ile soğutursunuz.

o anakartın stok mhz değeri 3600e kadar çıkıyor xmp açınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciiyi 1600af falan yapabilir
XMP Ve docp açmayı severim

3400g APU işlemci yani işlemcinizin içinde grafik yongası var. Ekran kartı kullandığınız için APU işlemci hiçbir işinize yaramayacak üstüne bir de performansı normalden düşük. 3500x alın T6 Ultra ile soğutursunuz.
O zaman bu sisteme ryzen 5 işlemcili wraith spire fanlı işlemci önerir misiniz bu sisteme?

3500x e stok soğutucu yetiyor

6000 TL'ye olmamış.
Hiçbir şeyden kısılmayarak ve fiyatın üstüne çıkılmayarak bundan iyisi zor geliyor gözüme. Tek siteden topladığım içinde böyle araştırılarak 200TL daha ucuza gelebilir o farkla da 5600XT eklenilebilir.

bütün sistem toplamada gigabyte b450m s2h kulandıklarını görmüstüm ben de onu aldın

bütün sistem toplamada gigabyte b450m s2h kulandıklarını görmüstüm ben de onu aldın
Anakartı S2H alabilirsin.
CPU Soğutucu dediğin şey 175-200 TL
Sistemi uygun fiyat ile toplayıp rahatlıkla alabilirsin.

bu sisteme işlemci önerir misiniz ryzen 5 wraith spire fanlı işlemci ile ?

o anakartın stok mhz değeri 3600e kadar çıkıyor xmp açınca

işlemciiyi 1600af falan yapabilir
Arkadaşın attığı linkte 2133mhz görünce öyle yazdım kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,117
Üyeler
190,862
Son üye