Brawl Stars
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sağdan soldan kırpmak ne demek şimdi?çalışır neden çalışmaması için hiçbir sebeb yok. ama apu sistem sağdan soldan kırpar haberin olsun
sağdan soldan kırpmak ne demek şimdi?çalışır neden çalışmaması için hiçbir sebeb yok. ama apu sistem sağdan soldan kırpar haberin olsun
5600XT önerdiğim söylenemez, bütçeyi aşıyordu.5600xtden 1660s ye düşürülmüş hayırrr
o anakartın stok mhz değeri 3600e kadar çıkıyor xmp açıncaOnu bırak anakart 2133mhz ram 3000mhz bu arada onu unutma eşit değerde olması lazım en az
işlemciiyi 1600af falan yapabilir5600XT önerdiğim söylenemez, bütçeyi aşıyordu.
3400g APU işlemci yani işlemcinizin içinde grafik yongası var. Ekran kartı kullandığınız için APU işlemci hiçbir işinize yaramayacak üstüne bir de performansı normalden düşük. 3500x alın T6 Ultra ile soğutursunuz.Wraith spire fanlı işlemci istiyorum daha iyi olur
XMP Ve docp açmayı severimo anakartın stok mhz değeri 3600e kadar çıkıyor xmp açınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciiyi 1600af falan yapabilir
O zaman bu sisteme ryzen 5 işlemcili wraith spire fanlı işlemci önerir misiniz bu sisteme?3400g APU işlemci yani işlemcinizin içinde grafik yongası var. Ekran kartı kullandığınız için APU işlemci hiçbir işinize yaramayacak üstüne bir de performansı normalden düşük. 3500x alın T6 Ultra ile soğutursunuz.
3500x e stok soğutucu yetiyor3400g APU işlemci yani işlemcinizin içinde grafik yongası var. Ekran kartı kullandığınız için APU işlemci hiçbir işinize yaramayacak üstüne bir de performansı normalden düşük. 3500x alın T6 Ultra ile soğutursunuz.
bana yetmiyor ben çok fazla şey yapacağım3500x e stok soğutucu yetiyor
Hiçbir şeyden kısılmayarak ve fiyatın üstüne çıkılmayarak bundan iyisi zor geliyor gözüme. Tek siteden topladığım içinde böyle araştırılarak 200TL daha ucuza gelebilir o farkla da 5600XT eklenilebilir.6000 TL'ye olmamış.
Anakartı S2H alabilirsin.bütün sistem toplamada gigabyte b450m s2h kulandıklarını görmüstüm ben de onu aldın
Arkadaşın attığı linkte 2133mhz görünce öyle yazdım kbo anakartın stok mhz değeri 3600e kadar çıkıyor xmp açınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciiyi 1600af falan yapabilir