Neler Yeni

Bu sistem hersey dahil

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erto
Bu pc bileşenleri ve her şey dahil ne kadar eder ve 1 sene idare eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20250202-111022.jpg

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bilgisayar almak için kaç para bütçen var. Bu bilgisyar almaya değmez.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hangi şehirdesin peki? Tek tek parçalar satın alsak montaj yapabilir misin? Ayrıca, monitör dahil fiyat 15.000 TL değil mi?

Son düzenleme:

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malatyadayim tek tek toplarımda il dışından alırsam sıkıntı olabilir. Dolap uygulamasında da fiyatlar yüksek

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Malatyadayim tek tek toplarımda il dışından alırsam sıkıntı olabilir. Dolap uygulamasında da fiyatlar yüksek
Ben bi bakayım Malatya ilanlarına güzel birşeyler bulursam atarım.

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erto

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erto

Ekler

• Screenshot_20250202-114133_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250202-114133_Samsung Internet.jpg
    507.9 KB · Hit: 10

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir, benzer sistemi kullanıyorum. Piyasada ki tüm oyunları rahatca oynarsın. Biraz pazarlık yap bakalım, şuan da tek tek toplamaya çalışıyorum 0, 2. el karışık. Bütçen esneyebilirse 16 17 bin TL'ye belirtirsen süper olur.

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erto
Olabilir, benzer sistemi kullanıyorum. Piyasada ki tüm oyunları rahatca oynarsın. Biraz pazarlık yap bakalım, şuan da tek tek toplamaya çalışıyorum 0, 2. el karışık. Bütçen esneyebilirse 16 17 bin TL'ye belirtirsen süper olur.
Çok kararsızım seneye Nisan ayında sınavım var. Şimdi alsam ders çalışmakta sorun olurmu. Kendimi oyuna mı kaptırırım diye şüphem var. Şuanki bütçeme seneye Nisan ayında kadar ekleme yapıp daha iyisini mi alsam diye diğer yandan o düşüncem de var.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Çok kararsızım seneye Nisan ayında sınavım var. Şimdi alsam ders çalışmakta sorun olurmu. Kendimi oyuna mı kaptırırım diye şüphem var. Şuanki bütçeme seneye Nisan ayında kadar ekleme yapıp daha iyisini mi alsam diye diğer yandan o düşüncem de var.
Dostum o zaman şimdi hiç kurcalama. Zaten güzel birşeyler çıkmıyor sadece Malatya içerisinden baktığımız için. Hem de oyuna kaptırırsın kendini, ders çalışmazsın bi heves için istediğin hedefi tutturamazsın sonra üzülürsün. Bence seneye kadar hem sınavına düzgünce çalış hemde para biriktirebilirsen biriktir, seneye şöyle sıfır güzel birşeyler bakalım 😊.

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erto
Dostum o zaman şimdi hiç kurcalama. Zaten güzel birşeyler çıkmıyor sadece Malatya içerisinden baktığımız için. Hem de oyuna kaptırırsın kendini, ders çalışmazsın bi heves için istediğin hedefi tutturamazsın sonra üzülürsün. Bence seneye kadar hem sınavına düzgünce çalış hemde para biriktirebilirsen biriktir, seneye şöyle sıfır güzel birşeyler bakalım 😊.
Eyvallah kardeşim sağol

Top Bottom