15 Bin varBilgisayar almak için kaç para bütçen var. Bu bilgisyar almaya değmez.
Ben bi bakayım Malatya ilanlarına güzel birşeyler bulursam atarım.Malatyadayim tek tek toplarımda il dışından alırsam sıkıntı olabilir. Dolap uygulamasında da fiyatlar yüksek
Hangi şehirdesin peki? Tek tek parçalar satın alsak montaj yapabilir misin? Ayrıca, monitör dahil fiyat 15.000 1
15 bine düzgün sistem bulursam monitörsüzde alabilirim. Monitörü 1 2 ay geç alirimHangi şehirdesin peki? Tek tek parçalar satın alsak montaj yapabilir misin? Ayrıca, monitör dahil fiyat 15.000 TL değil mi?
Kral 18-20 arasına 4060'lı hazır sistemlere bak bence biraz daha bütçe yükseltip.15 bine düzgün sistem bulursam monitörsüzde alabilirim. Monitörü 1 2 ay geç alirim
TamamKral 18-20 arasına 4060'lı hazır sistemlere bak bence biraz daha bütçe yükseltip.
Tamam
Ben bi bakayım Malatya ilanlarına güzel birşeyler bulursam atarım.
Olabilir, benzer sistemi kullanıyorum. Piyasada ki tüm oyunları rahatca oynarsın. Biraz pazarlık yap bakalım, şuan da tek tek toplamaya çalışıyorum 0, 2. el karışık. Bütçen esneyebilirse 16 17 bin TL'ye belirtirsen süper olur.Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kararsızım seneye Nisan ayında sınavım var. Şimdi alsam ders çalışmakta sorun olurmu. Kendimi oyuna mı kaptırırım diye şüphem var. Şuanki bütçeme seneye Nisan ayında kadar ekleme yapıp daha iyisini mi alsam diye diğer yandan o düşüncem de var.Olabilir, benzer sistemi kullanıyorum. Piyasada ki tüm oyunları rahatca oynarsın. Biraz pazarlık yap bakalım, şuan da tek tek toplamaya çalışıyorum 0, 2. el karışık. Bütçen esneyebilirse 16 17 bin TL'ye belirtirsen süper olur.
Dostum o zaman şimdi hiç kurcalama. Zaten güzel birşeyler çıkmıyor sadece Malatya içerisinden baktığımız için. Hem de oyuna kaptırırsın kendini, ders çalışmazsın bi heves için istediğin hedefi tutturamazsın sonra üzülürsün. Bence seneye kadar hem sınavına düzgünce çalış hemde para biriktirebilirsen biriktir, seneye şöyle sıfır güzel birşeyler bakalım .Çok kararsızım seneye Nisan ayında sınavım var. Şimdi alsam ders çalışmakta sorun olurmu. Kendimi oyuna mı kaptırırım diye şüphem var. Şuanki bütçeme seneye Nisan ayında kadar ekleme yapıp daha iyisini mi alsam diye diğer yandan o düşüncem de var.
Eyvallah kardeşim sağolDostum o zaman şimdi hiç kurcalama. Zaten güzel birşeyler çıkmıyor sadece Malatya içerisinden baktığımız için. Hem de oyuna kaptırırsın kendini, ders çalışmazsın bi heves için istediğin hedefi tutturamazsın sonra üzülürsün. Bence seneye kadar hem sınavına düzgünce çalış hemde para biriktirebilirsen biriktir, seneye şöyle sıfır güzel birşeyler bakalım .