Neler Yeni

Bu sistem icin psu su yeterli midir

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,434
İsim
kadir
Yeterli gelir, bütçe varsa xigmatek yapabilirsin daha uzun ömürlü olur.
kullanıyorum şuan bu kasayı ses konusunda bir problem yok genel olarak.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Psu W olarak yeterli fakat everest markasını kimse önermiyor. Xigmatek özelleştirmesine de o kadar para vermeye gerek yok. Şunu da belirteyim kendim asla ve asla önerilmeyen Rampage markasının kasa ve psusunu kullanıyorum 2 sene oldu. Demem o ki onu değiştireceğine ssd'yi 1tb yapabilirsin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu W olarak yeterli fakat everest markasını kimse önermiyor. Xigmatek özelleştirmesine de o kadar para vermeye gerek yok. Şunu da belirteyim kendim asla ve asla önerilmeyen Rampage markasının kasa ve psusunu kullanıyorum 2 sene oldu. Demem o ki onu değiştireceğine ssd'yi 1tb yapabilirsin.
Reis bu monitor nasıl https://app.hb.biz/PB3Sc4Pi0VSn

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum tipi felan hiç hoşuma gitmedi :). Bütçeni söylede araştırayım sana. Bide aldığın sistem güzel şöyle en azından 144hz, 165hz bir monitör yakışır tabiii pamuk eller de cebe girmesi lazım o zaman.
2.5 k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum tipi felan hiç hoşuma gitmedi :). Bütçeni söylede araştırayım sana. Bide aldığın sistem güzel şöyle en azından 144hz, 165hz bir monitör yakışır tabiii pamuk eller de cebe girmesi lazım o zaman.
Reis en sonda trenyoldan 2 monitörlü pc alacam 14 k ya 1. Nesil i7 li😁

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Kral dolap yada sahibinden alınmaz demi
Alınabilir neden alınmasın millet cayır cayır alışveriş yapıyo oralardan ama ben kendim güvenemiyorum. Fakat bütçem olmasa darda kalsam bakardım araştırırdım çünkü bu bütçeye tatmin etmeyebilir dostum bu monitörler. Monitörün hiçbir özelliği yok oyun için bile değil ofis için üretilmiş.

Alınabilir neden alınmasın millet cayır cayır alışveriş yapıyo oralardan ama ben kendim güvenemiyorum. Fakat bütçem olmasa darda kalsam bakardım araştırırdım çünkü bu bütçeye tatmin etmeyebilir dostum bu monitörler. Monitörün hiçbir özelliği yok oyun için bile değil ofis için üretilmiş.
Siz ne aldınız hocam memnun musunuz

https://m.n11.com/urun/viewsonic-va...&utm_id=123518&cto_pld=WstCSkApAABiUf4KswN63g bu nasıl daha büyük hemde

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam bende 2 monitör var biri neredeyse 2 yıllık biri 6 aylık felan.

Lenovoyu 3600TL'ye almıştım. Dell'i 5500TL.

https://m.n11.com/urun/viewsonic-va...&utm_id=123518&cto_pld=WstCSkApAABiUf4KswN63g bu nasıl daha büyük hemde
Benim attığımdan daha iyi gibi sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,125
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom