neganinsopasi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0

Oblivion | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Kyber de fena değil ama ekstra o kadar para vermeyin.Gigabyte daha iyi onu alın.Merhaba bu sistem içinden psu seçiminde biraz kafam karıştı, bu seçenekler arasından benim gözüme en iyi gelen bu psu oldu, yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Oblivion | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam gigabyte da patlama, kapanma sorunları yaşayan kullanıcılar gördüm ondan baska seceneklere yoneleyim dedim bu sorunlar cozuldu mu kiKyber de fena değil ama ekstra o kadar para vermeyin.Gigabyte daha iyi onu alın.
Bazı serilerinde dediğiniz gibi patlama gibi olaylar döndü ama çoğu manipülasyon.Bu seride sıkıntı yok zaten alabilirsiniz xpg den daha güvenilir ve kaliteli bir marka Gigabyte.hocam gigabyte da patlama, kapanma sorunları yaşayan kullanıcılar gördüm ondan baska seceneklere yoneleyim dedim bu sorunlar cozuldu mu ki
uzerine +100w koyMerhaba bu sistem içinden psu seçiminde biraz kafam karıştı, bu seçenekler arasından benim gözüme en iyi gelen bu psu oldu, yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Kyber ve gigabyte ikisi de B tİer ürünlerdir ucuz olan tercih edilebilir.Merhaba bu sistem içinden psu seçiminde biraz kafam karıştı, bu seçenekler arasından benim gözüme en iyi gelen bu psu oldu, yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Neye göre daha güvenilir hocam nasıl karar verdiniz ona tam olarakBazı serilerinde dediğiniz gibi patlama gibi olaylar döndü ama çoğu manipülasyon.Bu seride sıkıntı yok zaten alabilirsiniz xpg den daha güvenilir ve kaliteli bir marka Gigabyte.
Psu konusunda daha deneyimli, köklü ve popüler bir marka olması yeterli mi acaba senin için?Neye göre daha güvenilir hocam nasıl karar verdiniz ona tam olarak