Bu sistem ile yayın açabilirmiyim

Şifa

80+
Reaksiyon skoru
70
Merhabalar ben GTX1050 ti 4gb ekran kartılı ryzen 5 2600 işlemcili b450m s2h anakartlı 16gb lik 3000mhz li bir sistemle yayın açabilirmiyim oyunlar 720p orta grafiklerde olmadı düşük grafiklerde yayın yapamazsamda normal oyun oynayabilirmiyim oyunlar: csgo gta5 pubg fortnite vb.

Açabilirsin ama Pubg vb oyunlarda kasma yapabilir.

Merhabalar ben GTX1050 ti 4gb ekran kartılı ryzen 5 2600 işlemcili b450m s2h anakartlı 16gb lik 3000mhz li bir sistemle yayın açabilirmiyim oyunlar 720p orta grafiklerde olmadı düşük grafiklerde yayın yapamazsamda normal oyun oynayabilirmiyim oyunlar: csgo gta5 PUBG fortnite vb.
download ve upload hızların nedir?

Merhabalar ben GTX1050 ti 4gb ekran kartılı ryzen 5 2600 işlemcili b450m s2h anakartlı 16gb lik 3000mhz li bir sistemle yayın açabilirmiyim oyunlar 720p orta grafiklerde olmadı düşük grafiklerde yayın yapamazsamda normal oyun oynayabilirmiyim oyunlar: csgo gta5 PUBG fortnite vb.
İnternetin kötüyse hiç bir şekilde açamassın sistemde pek elverişli değil.

ama arkadaşımda aynı sistem var gta5 pubg tarzı oyunları 50fps de oynuyor

İşlemci 6C 12T Ram 16GB rahatça açar interneti yeterliyse.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternet upload yeterli ise rahatça açarsın sadece ekran kartı biraz düşük onun dışında sistem gayet güzel.

Evet açabilirsiniz. Aynı sisteme sahip olup yayın açanlar var. Upload hızınız 5Mbps veya üstüyse rahatlıkla açabilirsiniz.

Geri