Birkaç hafta içinde yeni bir sistem almayı planlıyorum i5 11400f rtx 3060 ti bulunmakta.Bu sistem ile yayın yapabilirmiyim upload hızım yetiyor mbps de yetiyor sadece bu işlemci ve ekran kartı ile sorunsuz 720p60fps valorant yayını yapabilirmiyim???
Kesinlikle yaparsın.Birkaç hafta içinde yeni bir sistem almayı planlıyorum i5 11400f rtx 3060 ti bulunmakta.Bu sistem ile yayın yapabilirmiyim upload hızım yetiyor mbps de yetiyor sadece bu işlemci ve ekran kartı ile sorunsuz 720p60fps valorant yayını yapabilirmiyim???
Rahat rahat yaparsınBirkaç hafta içinde yeni bir sistem almayı planlıyorum i5 11400f rtx 3060 ti bulunmakta.Bu sistem ile yayın yapabilirmiyim upload hızım yetiyor mbps de yetiyor sadece bu işlemci ve ekran kartı ile sorunsuz 720p60fps valorant yayını yapabilirmiyim???
Valla çoğu kişi darboğaz yaşarsın dedi de bilmiyorum çünkü intelin sağı solu belli olmuyor amd niye tercih etmedim çünkü bugünlerde bazılarının sürümlerinde sorun çıkıyormuş oyüzden şuanlık intel düşünüyorumda intel yayın yapılıcak işlemcimi acaba?i7 2600 gtx 960 ile ben bile rahat yapıyorum 1080p 60 FPS yapınca çok az sırıtıyor ama yinede izlenilir kalitede. Sende hayli hayli kumlanma vs falan hiç olmaz.
Ben bu sistemle Sea of thieves battle field 1 dota 2 cs : GO rahat rahat oynayıp yayın yapıyorum. Eskiden input lag denilen olay oluyordu şimdi işlemciyi biraz yenileyince kendine geldi.Valla çoğu kişi darboğaz yaşarsın dedi de bilmiyorum çünkü intelin sağı solu belli olmuyor amd niye tercih etmedim çünkü bugünlerde bazılarının sürümlerinde sorun çıkıyormuş oyüzden şuanlık intel düşünüyorumda intel yayın yapılıcak işlemcimi acaba?