ışıkcan26
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 53
- İsim
- Ç.G. insancığı
Selamlar. Birkaç ay sonra bu sistemi almayı planlıyorum.
Sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım o yüzden başlıktakinden biraz farklı ama şunu soracağım. Bu sistem beni ne kadar götürür sizce ve herhangi bir sıkıntı çıkartabilir mi? Mesela benim şu anki sistemimde Ryzen 5 3600X, RX 580 var. Mesela bilgisayar bazen durduk yere siyah ekran veriyor ve öyle kilitleniyor. Her şeyi güncelledim ama çözülmedi. Ya da işlemci sürekli aşırı sıcak çalışıyor. İşlemci boşta 60 derece oluyordu. Oyundaki sıcaklığına bakmaya bile korktum. Kule tipi soğutucu aldım ama düşmedi, watt'ını düşürdüm ama hala yüksekti. Her neyse, uzun lafın kısası bu sistemde böyle sorunlar yaşar mıyım? Bir de sizce ne zamana kadar gider bu sistem? Ve dar boğaz oluşur mu?
KUARK-VILIS / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-VILIS / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemin özellikleri tam görünmüyo o yüzden buraya pdf ini koyucamSelamlar. Birkaç ay sonra bu sistemi almayı planlıyorum.
Sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım o yüzden başlıktakinden biraz farklı ama şunu soracağım. Bu sistem beni ne kadar götürür sizce ve herhangi bir sıkıntı çıkartabilir mi? Mesela benim şu anki sistemimde Ryzen 5 3600X, RX 580 var. Mesela bilgisayar bazen durduk yere siyah ekran veriyor ve öyle kilitleniyor. Her şeyi güncelledim ama çözülmedi. Ya da işlemci sürekli aşırı sıcak çalışıyor. İşlemci boşta 60 derece oluyordu. Oyundaki sıcaklığına bakmaya bile korktum. Kule tipi soğutucu aldım ama düşmedi, watt'ını düşürdüm ama hala yüksekti. Her neyse, uzun lafın kısası bu sistemde böyle sorunlar yaşar mıyım? Bir de sizce ne zamana kadar gider bu sistem?KUARK-VILIS / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-VILIS / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com