Neler Yeni

Bu sistem iyi mi? eski sistemimdeki gibi sorunlar çıkartabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
Selamlar. Birkaç ay sonra bu sistemi almayı planlıyorum.
Sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım o yüzden başlıktakinden biraz farklı ama şunu soracağım. Bu sistem beni ne kadar götürür sizce ve herhangi bir sıkıntı çıkartabilir mi? Mesela benim şu anki sistemimde Ryzen 5 3600X, RX 580 var. Mesela bilgisayar bazen durduk yere siyah ekran veriyor ve öyle kilitleniyor. Her şeyi güncelledim ama çözülmedi. Ya da işlemci sürekli aşırı sıcak çalışıyor. İşlemci boşta 60 derece oluyordu. Oyundaki sıcaklığına bakmaya bile korktum. Kule tipi soğutucu aldım ama düşmedi, watt'ını düşürdüm ama hala yüksekti. Her neyse, uzun lafın kısası bu sistemde böyle sorunlar yaşar mıyım? Bir de sizce ne zamana kadar gider bu sistem? Ve dar boğaz oluşur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım o yüzden başlıktakinden biraz farklı ama şunu soracağım. Bu sistem beni ne kadar götürür sizce ve herhangi bir sıkıntı çıkartabilir mi? Mesela benim şu anki sistemimde Ryzen 5 3600X, RX 580 var. Mesela bilgisayar bazen durduk yere siyah ekran veriyor ve öyle kilitleniyor. Her şeyi güncelledim ama çözülmedi. Ya da işlemci sürekli aşırı sıcak çalışıyor. İşlemci boşta 60 derece oluyordu. Oyundaki sıcaklığına bakmaya bile korktum. Kule tipi soğutucu aldım ama düşmedi, watt'ını düşürdüm ama hala yüksekti. Her neyse, uzun lafın kısası bu sistemde böyle sorunlar yaşar mıyım? Bir de sizce ne zamana kadar gider bu sistem?
sistemin özellikleri tam görünmüyo o yüzden buraya pdf ini koyucam
1730649431332.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım o yüzden başlıktakinden biraz farklı ama şunu soracağım. Bu sistem beni ne kadar götürür sizce ve herhangi bir sıkıntı çıkartabilir mi? Mesela benim şu anki sistemimde Ryzen 5 3600X, RX 580 var. Mesela bilgisayar bazen durduk yere siyah ekran veriyor ve öyle kilitleniyor. Her şeyi güncelledim ama çözülmedi. Ya da işlemci sürekli aşırı sıcak çalışıyor. İşlemci boşta 60 derece oluyordu. Oyundaki sıcaklığına bakmaya bile korktum. Kule tipi soğutucu aldım ama düşmedi, watt'ını düşürdüm ama hala yüksekti. Her neyse, uzun lafın kısası bu sistemde böyle sorunlar yaşar mıyım? Bir de sizce ne zamana kadar gider bu sistem? Ve dar boğaz oluşur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemin özellikleri tam görünmüyo o yüzden buraya pdf ini koyucamAlıntıyı görüntüle
Alınmaz bu fiyata 5 7500f 7800xtli sistem vardı geçen hafta.Normalde de 5 7500f 7700xt alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom