Bu sistem nasıl 50k ya

M€M0L!

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
55000
İ5 14600k, RX 9060 XT 16gb, 32gb 6600mhz ram 850watt PSU 360 mm sıvı soğutucu full beyaz sistem 50k nasıl isterseniz paraçaların linklerini detaylı atarım

Babam yüzünde AMD alırsan almam diyor yoksa bu sisteme bi R5 7600x çok güzel giderdi
şaka
bu arada 7600x e o para verilmez gibi

Screenshot_72.webp

Komik olmasaydı kavga çıkardı
Post automatically merged:

Şimdi beyaz, akvaryum kasa, 360mm sıvı soğutma, olunca sistem fiyatı uçuyor normalde 9070xt 5070ti bile alınabilir 55kya
Ya ben sadece ekran kartı ve işlemciye yoğunlaşan sistemlerden uzağım çünkü oynadığım oyunlar CS2 valo LoL değil squad, warzone,arma gibi oyunlar bu yüzden ekran kartıyla beraber ram çok iyi olmalı sıcaklık değerleri çok düşük olmalı çünkü genellikle squad oynuyorum ve bu oyun yüzünden 4060 lı sistem p*ç oldu iade ettim bu yüzden yüksek bir şey alamam lazım ve görüntüye çok önem veren bir insanım ister istemez siyah kasalarda hiç hoşuma gitmiyor

Ya ben sadece ekran kartı ve işlemciye yoğunlaşan sistemlerden uzağım çünkü oynadığım oyunlar CS2 valo LoL değil squad, warzone,arma gibi oyunlar bu yüzden ekran kartıyla beraber ram çok iyi olmalı sıcaklık değerleri çok düşük olmalı çünkü genellikle squad oynuyorum ve bu oyun yüzünden 4060 lı sistem p*ç oldu iade ettim bu yüzden yüksek bir şey alamam lazım ve görüntüye çok önem veren bir insanım ister istemez siyah kasalarda hiç hoşuma gitmiyor
beyaz şart mı o bütçede 9070xt hazır sistem çıkabiliyor

Şu sistemi bi kesip biçin akvaryum kasalar var mesela. 55k ya güzel hale gelir

beyaz şart mı o bütçede 9070xt hazır sistem çıkabiliyor
Yaniii

Şu sistemi bi kesip biçin akvaryum kasalar var mesela. 55k ya güzel hale gelir
Bunu gördüm güzel beyaz sistemede dönüştürülebilir ama dediğim gibi AMD olmaz çok istesemde

Yaniii

Bunu gördüm güzel beyaz sistemede dönüştürülebilir ama dediğim gibi AMD olmaz çok istesemde
siz parçaları tek tek atın yarın bakalım hocam şimdi bakamıycam

siz parçaları tek tek atın yarın bakalım hocam şimdi bakamıycam
sıvı soğutucu için 2 tane düşünüyorum
1.https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-aqua-elite-360-argb-v3-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,442454978.html?_gl=1*79rgs0*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwmenCBhA4EiwAtVjzmnxyboG5NKNoQ04mZKJ89fjtcPumwROfwKY2ejN-OAbVGFABDLgBGBoCTi4QAvD_BwE
2.https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gigabyte-gaming-360-ice-argb-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1034411477.html?_gl=1*79rgs0*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwmenCBhA4EiwAtVjzmnxyboG5NKNoQ04mZKJ89fjtcPumwROfwKY2ejN-OAbVGFABDLgBGBoCTi4QAvD_BwE

olum ne oldu bayıldınızmı bişey yazın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri