İntel alma sebebiniz nedirİ5 14600k, RX 9060 XT 16gb, 32gb 6600mhz ram 850watt PSU 360 mm sıvı soğutucu full beyaz sistem 50k nasıl isterseniz paraçaların linklerini detaylı atarım
Babam yüzünde AMD alırsan almam diyor yoksa bu sisteme bi R5 7600x çok güzel giderdiİntel alma sebebiniz nedir
Şimdi beyaz, akvaryum kasa, 360mm sıvı soğutma, olunca sistem fiyatı uçuyor normalde 9070xt 5070ti bile alınabilir 55kyaBabam yüzünde AMD alırsan almam diyor yoksa bu sisteme bi R5 7600x çok güzel giderdi
şakaBabam yüzünde AMD alırsan almam diyor yoksa bu sisteme bi R5 7600x çok güzel giderdi
Komik olmasaydı kavga çıkardı
Ya ben sadece ekran kartı ve işlemciye yoğunlaşan sistemlerden uzağım çünkü oynadığım oyunlar CS2 valo LoL değil squad, warzone,arma gibi oyunlar bu yüzden ekran kartıyla beraber ram çok iyi olmalı sıcaklık değerleri çok düşük olmalı çünkü genellikle squad oynuyorum ve bu oyun yüzünden 4060 lı sistem p*ç oldu iade ettim bu yüzden yüksek bir şey alamam lazım ve görüntüye çok önem veren bir insanım ister istemez siyah kasalarda hiç hoşuma gitmiyorŞimdi beyaz, akvaryum kasa, 360mm sıvı soğutma, olunca sistem fiyatı uçuyor normalde 9070xt 5070ti bile alınabilir 55kya
beyaz şart mı o bütçede 9070xt hazır sistem çıkabiliyorKomik olmasaydı kavga çıkardı
Post automatically merged:
Ya ben sadece ekran kartı ve işlemciye yoğunlaşan sistemlerden uzağım çünkü oynadığım oyunlar CS2 valo LoL değil squad, warzone,arma gibi oyunlar bu yüzden ekran kartıyla beraber ram çok iyi olmalı sıcaklık değerleri çok düşük olmalı çünkü genellikle squad oynuyorum ve bu oyun yüzünden 4060 lı sistem p*ç oldu iade ettim bu yüzden yüksek bir şey alamam lazım ve görüntüye çok önem veren bir insanım ister istemez siyah kasalarda hiç hoşuma gitmiyor
Şu sistemi bi kesip biçin akvaryum kasalar var mesela. 55k ya güzel hale gelirKomik olmasaydı kavga çıkardı
Ya ben sadece ekran kartı ve işlemciye yoğunlaşan sistemlerden uzağım çünkü oynadığım oyunlar CS2 valo LoL değil squad, warzone,arma gibi oyunlar bu yüzden ekran kartıyla beraber ram çok iyi olmalı sıcaklık değerleri çok düşük olmalı çünkü genellikle squad oynuyorum ve bu oyun yüzünden 4060 lı sistem p*ç oldu iade ettim bu yüzden yüksek bir şey alamam lazım ve görüntüye çok önem veren bir insanım ister istemez siyah kasalarda hiç hoşuma gitmiyor
Yaniiibeyaz şart mı o bütçede 9070xt hazır sistem çıkabiliyor
Bunu gördüm güzel beyaz sistemede dönüştürülebilir ama dediğim gibi AMD olmaz çok istesemdeŞu sistemi bi kesip biçin akvaryum kasalar var mesela. 55k ya güzel hale gelir
![]()
Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
siz parçaları tek tek atın yarın bakalım hocam şimdi bakamıycamYaniii
Bunu gördüm güzel beyaz sistemede dönüştürülebilir ama dediğim gibi AMD olmaz çok istesemde
Babanin bilgisayarla alakasi olmayani makbuldur.Babam yüzünde AMD alırsan almam diyor yoksa bu sisteme bi R5 7600x çok güzel giderdi
O zaman şunu diyeyim ekran kartı olarak en az bunu alın paranız boşa gitmesin altını alırsanız üzer.Yaniii
Bunu gördüm güzel beyaz sistemede dönüştürülebilir ama dediğim gibi AMD olmaz çok istesemde
siz parçaları tek tek atın yarın bakalım hocam şimdi bakamıycam