Bu sistem nasıldır? Uyum sorunu var mıdır?

mehmetc11

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba. Mimari görselleştirme işlerinde kullanacağım bir bilgisayar toplayacağım. Kendi araştırmalarımla aşağıdaki sistemi kurdum fakat çok pc toplama işinin içinde olmadığım için eksik veya hata yapmak istemiyorum. Aşağıdaki liste için yorum fikir ve önerileriniz ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
1000011148.jpg

intel işlmeci alınmaz

amd geçmenizi tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ANKART

İŞLEMCİ

RAM

KASA

SSD

PSU

SOGUTUCU

HEPSİNİ BEYAZ SİSTEM YAPTIM

122.722 tl

Arkadaşlar merhaba. Mimari görselleştirme işlerinde kullanacağım bir bilgisayar toplayacağım. Kendi araştırmalarımla aşağıdaki sistemi kurdum fakat çok pc toplama işinin içinde olmadığım için eksik veya hata yapmak istemiyorum. Aşağıdaki liste için yorum fikir ve önerileriniz ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Oyun amaçlı ise mantıksız olmuş.Parça uyum konusuna gelirsem herhangi bir uyum sorunu olmayacaktır ama yerinizde olsam bu bütçelerde daha sağlam performanslı ve daha upgrade uygun ileriye dönük AM5 tabanlı bir sistem tercih ederim.

Alıntıyı görüntüle
bütçenizi ve kullanım amacınızı;belirtin size daha akıcı ve optimize bir sistem bulacağız

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı amacı mimari görselleştirme. 3ds max ve vray kullanımı. Bütçe olarak 150 k ya kadar düşünebilirim. Oyun bilgisayarı olarak kullanma amacım yok tamamen iş bilgisayarı olacak.

Kullanıcı amacı mimari görselleştirme. 3ds max ve vray kullanımı. Bütçe olarak 150 k ya kadar düşünebilirim. Oyun bilgisayarı olarak kullanma amacım yok tamamen iş bilgisayarı olacak.
Hazırmı arıyorsunuz yoksa kendi toplama imkanınız varmıdır ?

9950x işlemci ile render performansını arttıralım 64 gb ram yapalım anakartina onem verelim ekran kartini almak yerine ssd çökelim

ekran kartında önemli 3d üretim yapıyorsanız en azından bir 4070ti felan olması iyi olur

Kendim toplayacağım.
Anakart 13808 TL
Ekran Kartı 60769 TL
İşlemci 33674 TL
Ram 9773 TL
SSD 6299 TL
İşlemci Soğutucu 5349 TL
PowerSupply 8958 TL
Bilgisayar Kasası 5988 TL

Total: 144618 TL

Ekran kartı markası pek tanıdık olmayabilir ama bu markanın Phantom modeli gerçekten üst seviyedir belli oranda gigabyte aorus veya asus rog seviyesindedir.Onun dışınd PSU A+ tier bir PSU yani baya sağlam bir modeldir.İşlemci ise çok çekirdek performansıyla günümüz şartlarında render veya iş amaçlı programlarda fazlasıyla güzel iş çıkaracaktır.

Hepinize teşekkür ederim. Tek tek uğraştıınız için. Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak karar vereceim.🙏

Hepinize teşekkür ederim. Tek tek uğraştıınız için. Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak karar vereceim.🙏
aman arkadaşın önerdiği işlemi alma oyun sistmi yapmış sana

Anakart 13808 TL
Ekran Kartı 60769 TL
İşlemci 33674 TL
Ram 9773 TL
SSD 6299 TL
İşlemci Soğutucu 5349 TL
PowerSupply 8958 TL
Bilgisayar Kasası 5988 TL

Total: 144618 TL

Ekran kartı markası pek tanıdık olmayabilir ama bu markanın Phantom modeli gerçekten üst seviyedir belli oranda gigabyte aorus veya asus rog seviyesindedir.Onun dışınd PSU A+ tier bir PSU yani baya sağlam bir modeldir.İşlemci ise çok çekirdek performansıyla günümüz şartlarında render veya iş amaçlı programlarda fazlasıyla güzel iş çıkaracaktır.
kanka napion sen oyuncu pc bu

Geri