Çözüldü✓ Bu sistem nasıldır?

benim doğuştan el kaslarım biraz güçsüz. kalemi bile düzgün tutamıyorum. o işi beceremem ben vatana toplattırmayı düşünüyorum. o yüzden açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayardan anlıyan bir tanıdığım yok.

ddr4 ile ddr5 arasında ne gibi farklar var açıklarmısınız ?
vatana gidip toplattırırsanız 40k lık sistemi 60k ya alırsınız yapacağınız şey basit forumu takipte kalıp güzel bir 5060ti hazır sistem beklemek

öneri istemiyorsan niye konu açıyon kanka, forumlar niye var?
sistem iyi mi? kötümü onu sormak için yazdım.

vatana gidip toplattırırsanız 40k lık sistemi 60k ya alırsınız yapacağınız şey basit forumu takipte kalıp güzel bir 5060ti hazır sistem beklemek
tmmdır sağolun.

zamanında bütün bilgisayarlarımı oradan almıştım o yüzden hep ilk oraya bakıyorum genelde

yeni teknoloji, daha iyi parformans, ileriye dönük gayet basit bunu söylemeye gerek yok
performans olarak nasıl bir fark var peki ?

tmmdır sağolun.

zamanında bütün bilgisayarlarımı oradan almıştım o yüzden hep ilk oraya bakıyorum genelde
arada güzel sistemler çıksa da genelde pahalı

tmmdır sağolun.

performans olarak nasıl bir fark var peki ?
ne demek nasıl bi fark var reşs daha iyi işte dalga mı geçiyosun

bazen %15 indirime giriyor o zaman mantıklı olurmu yoksa genemi saçma 43 falan oluyor yani
sistemine göre değişiyor dediğim gibi zaten güzel bir sistem geldi mi foruma konusu açılmama ihtimali yok

da daha güncel ve yeni teknoloji olmasının ne gibi avantajları var. niye dalga geçiyim. ayrıca bilmediğimden soruyorum.
yeni mimari, mhz i çok daha yüksek ideali 600mhz senin baktığının 2 katı yani. daha yüksek fps veriyo

da daha güncel ve yeni teknoloji olmasının ne gibi avantajları var. niye dalga geçiyim. ayrıca bilmediğimden soruyorum.
ddr5 te yeni sokete geçiyor işlemciler yeni çıkan işlemciler yeni sokete göre çıkıyor daha yüksek performanslı oluyor yani aynı şekilde ramlerde de ddr4 te mhz ler 3000-3600 arası iken ortalama ddr5 de mhz ler 6000e çıkıyor rahatlıkla

teşekkürler.
ddr5 te yeni sokete geçiyor işlemciler yeni çıkan işlemciler yeni sokete göre çıkıyor daha yüksek performanslı oluyor yani aynı şekilde ramlerde de ddr4 te mhz ler 3000-3600 arası iken ortalama ddr5 de mhz ler 6000e çıkıyor rahatlıkla
yeni mimari, mhz i çok daha yüksek ideali 600mhz senin baktığının 2 katı yani. daha yüksek fps veriyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,590
Üyeler
189,876
Son üye
sebahattink
Geri