oxilon
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Güzel sistem, tek sıkıntı anakart.Bu sistemde karar kıldım biraz araştırdım performans açısından amd işlemciden dolayı sıvı soğutma seçtim hava soğutma da alabilirdim fakat sitede yoktu ayrıyetten alıp uğraşmak istemediğimden dolayı sıvı seçtim.
Sizce nasıl bir sistem nasıl yorumlarsınız?
Teşekkürler bir de böyle bir sistem buldum fakat bu tip kasalara sıvı soğutma ekleyebiliyor muyuz?Güzel sistem, tek sıkıntı anakart.
B550 seçersen iyi olur 1 k fark olur tahminimce ama performans farkına değer
Acaba hangi site ve bu şekilde fiyat ne kadar tutuyorBu sistemde karar kıldım biraz araştırdım performans açısından amd işlemciden dolayı sıvı soğutma seçtim hava soğutma da alabilirdim fakat sitede yoktu ayrıyetten alıp uğraşmak istemediğimden dolayı sıvı seçtim.
Sizce nasıl bir sistem nasıl yorumlarsınız?
overclock yapmayacaksan b550 önermem, a520 işinizi görürGüzel sistem, tek sıkıntı anakart.
B550 seçersen iyi olur 1 k fark olur tahminimce ama performans farkına değer
Bütçeniz ne kadar ona göre sistem önerelim başlığa 20k yazmışsınız fakat 28 k ya sistem toplamışsınız1.attığım 28k civarı 2.attığım 22k civarı
Evet doğru fakat beğendiğim 2 sistem var bunlar arasında kaldım.Bütçeniz ne kadar ona göre sistem önerelim başlığa 20k yazmışsınız fakat 28 k ya sistem toplamışsınız
https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ özelleştirme ile bunu almanız daha mantıklı olur 3080 hazır sistem bulursam atayımEvet doğru fakat beğendiğim 2 sistem var bunlar arasında kaldım.
Oyun yayınları açarken darboğaz olmamasını sorun yaşamamak istiyorum hangisini almalıyım?
Pcie 4.0 olan ekran kartı var 3070 ekran kartına sen gidip pcie 3.0 destekleyen anakart takacaksan o senin tercihin.overclock yapmayacaksan b550 önermem, a520 işinizi görür
Ekran kartı tarafında Pcie 4.0 performansı değiştirmiyor. M2 ssd performansını değiştirir. Oda 3500 mbps üzeri hızlardaPcie 4.0 olan ekran kartı var 3070 ekran kartına sen gidip pcie 3.0 destekleyen anakart takacaksan o senin tercihin.
Adam 20 k ya verecekse o 1 k yi verip b550 yi almak zorunda